SCENE ŞOCANTE. Un fotbalist român a încercat să se sinucidă cu lanţul de la câine

Dani I., un fotbalist in varsta de 27 de ani, a vrut sa se spanzure cu lantul propriului caine, dar a fost salvat in ultimul moment de doi prieteni. Bărbatul este legitimat la echipa Largiana Romanasi, iar tentativa de suicid a avut loc in comuna Mirsid, judetul Salaj.

19 sept. 2017, 14:08
SCENE ŞOCANTE. Un fotbalist român a încercat să se sinucidă cu lanţul de la câine

Dani I. a trimis mesaj prietenilor despre gestul pe care avea sa-l faca. Apoi, a mers la o vecina de unde a imprumutat o scara, s-a dus acasa, a dezlegat cainele din curte si s-a urcat in podul casei. Doi prieteni au reusit sa ajunga intr-un suflet si sa-l dea jos din streang.

La fata locului a ajuns un echipaj de la Serviciul Judetean de Ambulanta Salaj care l-a resuscitat pe tanar. Acesta a fost transportat la UPU, iar apoi a fost dus la sectia de psihiatrie.

„Am intervenit vineri seara la un caz, o tentativa de sinucidere in Mirsid. Din fericire, tragedia nu s-a intamplat. Este vorba de un tanar de 27 de ani pe care echipajul l-a preluat si l-a transportat la UPU iar mai apoi a fost internat la sectia de psihiatrie”, a declarat Liviu Varga, purtatorul de cuvant al Serviciului Judetean de Ambulanta Salaj.