Scene TERIBILE la EXATLON: prezentatorul A LEŞINAT! Familia sa a fost chemată de urgenţă în Republica Dominicană

Scene teribile pe platourile de filmare ale emisiunii "Exatlon". Cunoscutul prezentator al show-ului filmat în Republica Dominicană a leșinat în timpul filmărilor. Din cauza situației delicate apărute, familia lui a fost chemată de urgență în țara care "l-a adoptat" de ceva vreme.

09 mart. 2019, 15:45
Scene TERIBILE la EXATLON: prezentatorul A LEŞINAT! Familia sa a fost chemată de urgenţă în Republica Dominicană

Palik Laszlo, 57 de ani, prezentatorul de la „Exatlon Ungaria”, a leșinat în timpul îndrăgitei emisiuni, iar concurenții și colegii din echipa de producție, care au fost martori la acele momente, s-au speriat teribil. Medicii aflați în apropierea platourilor de filmare au intervenit imediat. Specialiștii au intrat în alertă după ce au văzut că moderatorul avea pulsul sub 65 bătăi pe minut și continua să scadă. În ciuda eforturilor doctorilor prezenți pe traseul concursului, starea lui Palik Laszlo nu s-a îmbunătățit și a fost dus la spital. În urma investigațiilor la care a fost supus s-a stabilit că motivele leșinului au fost deshidratarea și epuizarea.

EXATLON ROMANIA 9 MARTIE 2019 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING KANAL D. Bătaie dură pentru un loc în hotel

Conform presei maghiare, soția și cei doi copii ai prezentatorului s-au urcat în primul avion spre Republica Dominicană ca să-i fie așături. Cunoscut drept „Cosmin Cernat al Ungariei”, Palik Laszlo a rămas la pat câteva zile, iar filmările s-au amânat.

„Vă mulțumesc pentru interesul pe care-l arătați pentru mine, eu sunt bine acum. Aș minți să spun că m-am simțit bine în dimineața asta, când m-am trezit din somn. Am primit multe mesaje de la prieteni care mă întrebau dacă mai sunt în viață”, a declarat Palik Laszlo pentru Blikk.

Jurnaliștii din Ungaria au mai titrat că Palik a ajuns în această situație din cauza stilului de viață și a programului extrem de încărcat pe care acesta le are în Republica Dominicană.