Scene tulburătoare la înmormântarea lui Martin Tudor. Fiica sa, sfâşiată de durere: „Aş mai fi vrut să mă îmbrăţişezi o singură dată!”

Martin Tudor, fostul portar de la Steaua, decedat la doar 43 de ani, a fost condus pe ultimul drum doar de opt persoane, din cauza regulilor emise de către autorități cu privire la situația creată de epidemia cu coronavirus.

03 apr. 2020, 17:35
Scene tulburătoare la înmormântarea lui Martin Tudor. Fiica sa, sfâşiată de durere: „Aş mai fi vrut să mă îmbrăţişezi o singură dată!”

Martin Tudor s-a stins din viață în urmă cu câteva zile, din cauza unui infarct. Dată fiind situația în care ne aflăm, creată de epidemia cu coronavirus, Martin Tudor a fost condus pe ultimul drum doar de opt persoane.

ŞOCANT! Şi-a presimţit MOARTEA! De ce le-a transmis Martin Tudor apropiaţilor că va muri după un INFARCT

Mirel Rădoi, Nana Falemi, Daniel Oprița și Marian Aliuță sunt doar câțiva dintre colegii lui Martin Tudor care au fost alături de familia fostului portar în aceste momente cumplite.

Fostul portar al Stelei a fost înmormântat la Cimitirul Bisericii Sfinților Arhangheli Mihail și Gavril din Ștefănești Centru. Pentru suporteri și cei care l-au iubit, nu a contat distanța. I-au trimis o coroană de flori în culorile pe care Martin Tudor le-a iubit, dar și un tricou înrămat cu fotografia fotbalistului.

Carla, fiica lui Martin Tudor, și-a condus tatăl pe ultimul drum la o zi de la aniversarea de 19 ani. A ținut să împărtășească ceea ce simte și pe rețelele de socializare, unde a scris un mesaj de-a dreptul cutremurător: „Aș mai fi vrut, tati, să mă îmbrățișezi o singură dată!”.