Scene violente în centrul Capitalei. Un poliţist şi doi pietoni, loviţi de un şofer fugar – VIDEO

Un șofer a mers pe contrasens, a lovit polițistul care voia să-l legitimeze, a accidentat doi pietoni și a fugit. S-a refugiat într-un mall, unde a continuat nebunia: a cerut de nevastă o vânzătoare! Poliţiştii de la Brigada Rutieră l-au prins şi l-au dus la audieri, potrivit România TV. După mai bine de 4 ore de dat declaraţii, bărbatului i s-a făcut rău şi poliţiştii au chemat ambulanţa.

22 oct. 2019, 08:23
Scene violente în centrul Capitalei. Un poliţist şi doi pietoni, loviţi de un şofer fugar – VIDEO

În timp ce era la audieri la sediul Brigăzii Rutiere, şoferului fugar i s-a făcut rău, iar poliţiştii au chemat ambulanţa. După ce a fost stabilizat de medici, conducătorul auto a fost transportat la Spitalul Universitar pentru investigaţii. Întregul incident a avut loc luni după-amiază, atunci când poliţiştii de la Brigada Rutieră au observat că şoferul conducea un bolid de lux pe contrasens, aproape de Piața Victoriei. Oamenii legii i-au făcut semn să oprească, însă șoferul a mers mai departe. Agenții au plecat în urmărirea lui.

Oamenii legii au reușit să-l oprească după câteva minute, pe șoseaua Ștefan cel Mare și au vrut să-l legitimeze. Șoferul a lovit un polițist cu pumnul, apoi a fugit cu mașina. În goana sa, a accidentat și doi pietoni, dar tot n-a oprit.

A oprit însă la un mall din Bucureşti şi s-a refugiat înăuntru. Polițiștii l-au depistat, l-au imobilizat și l-au dus la audieri. Au descoperit și că omul nu consumase alcool sau droguri înainte să urce la volan.

Șoferul s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului, agresarea polițiștilor și pentru că nu a oprit la semnal.