SCENE VIOLENTE într-un club din Vaslui. O tânără a fost bătută cu sălbăticie de un interlop VIDEO

Scandal monstru într-un club din judeţul Vaslui. O tânără a fost bătută cu sălbăticie de un interlop. Individul a lovit-o pe fată cu pumnii până când a desfigurat-o. Scenele de violență au avut loc chiar sub privirile agenţilor de pază, informează România TV.

26 feb. 2017, 13:31
SCENE VIOLENTE într-un club din Vaslui. O tânără a fost bătută cu sălbăticie de un interlop VIDEO

Tânăra de 27 de ani a mers împreună cu mai mulţi prieteni la club, să se distreze. La un moment dat a ieşit afară cu un amic, dar a dat nas în nas cu interlopul. Din cauza unui conflict mai vechi, cei doi s-au luat la ceartă. Bărbatul i-a adresat injurii, apoi a lovit-o fără milă.

M-a scuipat, mi-a dat un pumn, am căzut jos. Mi-a spart nasul, buza, am capul umflat, mă doare mâna, mă dor toate. Am căzut cu capul de ciment. Mi-a rupt şi unghiile„, a spus fata.

Martorii au sunat la 112, iar tânăra a fost preluată de o ambulanţă şi transportată la Spitalul de Urgenţă Vaslui. Întreaga scenă a avut loc sub privirile paznicilor care nu au intervenit să o ajute.

Mama fetei este revoltată.

Să baţi un copil, să se uite gardienii la tine şi să nu ia măsuri, unde ne trezim. Să nu fim apăraţi. Copilul este bătut, cu capul umflat, nu se ştie ce traume va avea„, a spus mama fetei.

Tânăra a făcut plângere împotriva agresorului, iar poliţiştii îl caută acum.

Citeşte şi O tânără din Argeş, jefuită de 150.000 de euro de iubitul cu 11 ani mai mic