SCENE VIOLENTE surprinse de camerele de supraveghere într-o intersecţie din Galaţi VIDEO

Scene incredibile într-o intersecţie din Galaţi. Un pasager a coborât de pe locul din dreapta al mașinii conduse de o șoferiță și a sărit la bătaie la un alt șofer.

24 nov. 2017, 07:30
SCENE VIOLENTE surprinse de camerele de supraveghere într-o intersecţie din Galaţi VIDEO

Conflictul a izbucnit din cauză că șoferița, începătoare, nu s-a grăbit la semafor, iar asta i-ar fi enervat la culme pe ceilalți șoferi care au început să claxoneze.

BĂTAIE ÎN TRAFIC. Doi tineri au fost făcuţi KO după ce au atacat în trafic un luptător MMA VIDEO

Potrivit martorilor, cel mai vehement ar fi fost un șofer care a claxonat insistent. Pasagerul din mașina condusă de tânăra șoferiță a ieșit nervos din mașină și s-a dus ca din pușcă spre autoturismul condus de șoferul care a fost deranjat de manevrele prea lente ale șoferiței. Acesta din urmă și-a dat seama că bărbatul este mult prea furios, așa că a blocat portierele. După ce a bruscat mașina, individul nervos a reușit să deschidă ușa de la șofer și chiar i-a trântit-o acestuia peste picioare.

După ce și-a vărsat nervii, individul a urcat în mașina condusă de șoferiță. Un echipaj de Poliție tocmai trecea prin zonă și a întors imediat după mașina condusă de tânără. Se pare că femeia a rămas fără permis pentru că nu a oprit la semnalele oamenilor legii.

Sursa video: Darian.tv.