Schelă prăbuşită peste o maşină în Dej VIDEO

Un accident mai putin obisnuit a avut loc pe Aleea Zefir din Dej. Schela metalica inalta de cativa metri, folosita la izolarea unei cladiri, s-a rasturnat peste masina in care se afla o femeie ce tocmai iesise dintr-un magazin. Din fericire, femeia care se afla la volan nu a fost ranita, dar masina a fost avariata. Evenimentul se putea incheia tragic in cazul in care prin zona treceau pietoni sau daca pe schela se aflau muncitori.

17 iul. 2015, 07:24
Schelă prăbuşită peste o maşină în Dej VIDEO

Totul s-a intamplat in jurul orei 18:30, cand o femeie si-a parcat masina in fata unei cladiri aflata in constructie pe Aleea Zefir, scrie dejeanul.ro. Femeia a coborat din autoturism si a intrat intr-un magazin. La intoarcere, in momentul in care a pornit motorul masinii, femeia spune ca intreaga schela metalica s-a rasturnat peste autoturism. Pentru a iesi din masina, fata a avut nevoie de ajutor, deoarece elementele metalice ale schelei au blocat usile.

Citeşte şi Un muncitor A CĂZUT de pe SCHELĂ la Paşcani. A ajuns la URGENŢE în STARE GRAVĂ

La fata locului a ajuns in scurt timp si cel care executa lucrarile la cladirea respectiva. Barbatul spune ca schela s-ar fi putut rasturna doar in cazul in care femeia a lovit-o cu autoturismul, lucru negat de soferita. Din cauza ca cele doua parti nu au reusit sa ajunga la un consens, la locul evenimentului s-au deplasat si politistii dejeni, care au deschis o ancheta.

 

Din primele informatii, proprietarul cladirii are autorizatie de constructie pentru lucrarea respectiva, dar greseala acestuia a fost ca nu a ancorat schela de imobil in momentul in care a amplasat-o in zona respectiva, extrem de tranzitata. Proprietara autoturismului a depus plangere la politie si spera ca isi va repara avariile pe cheltuiala constructorului, care a omis sa asigure schela.