Cheloo, din SCANDAL în SCANDAL. Este acuzat că ar fi bătut o femeie

Cheloo, juratul de la X factor este urmărit de belele. După scandalul homofob în care a intrat după ce a jignit un concurent, acum este acuzat că ar fi bătut o femeie.

09 dec. 2013, 09:13
Cheloo, din SCANDAL în SCANDAL. Este acuzat că ar fi bătut o femeie

Incidentul s-a petrecut la Costineşti, în 2005, iar presa a relatat că scandalul s-a declanşat în momentul în care o femeie de 30 de ani a încercat să-l fotografieze pe Cheloo, scrie wowbiz.ro. Nedorind să fie imortalizat, artistul ar fi agresat-o pe admiratoare, distrugându-i şi aparatul de fotografiat.

„Stăteam la terasă şi luam masa cu iubita mea. O domnişoară foarte insistentă ţinea foarte mult să ne fotografieze împreună. Sper că sunteţi de acord să îmi rezerv dreptul de a fi fotografiat când şi cum vreau eu, ca orice alt cetăţean român cu drepturi depline. Prietena mea a rugat-o pe respectiva domnişoară să nu ne fotografieze, însă în loc să se îndepărteze la această rugăminte, fotografa a devenit agresivă, i-a adresat nişte cuvinte grosolane prietenei mele şi i-a dat o palma. Moment în care am reacţionat şi am intervenit între ele. Am împins-o pe domnişoară de lângă prietena mea. Atât”, a spus Cheloo.