Schema lui Raed Arafat cu ONG-ul condus de un cunoscut jurnalist care a încasat peste 2 milioane de euro pentru a ajuta campania de vaccinare VIDEO

Principalul obiectiv al Guvernului României în pandemie a fost campania de vaccinare, iar pentru impulsionarea şi promovarea acesteia au fost alocate sume impresionante. O investigaţie a jurnalistului Sorin Roşca Stănescu arată că un ONG condus de un alt cunoscut om de televiziune, Radu Tudor, a încasat mai mult de 2 milioane de euro pentru a promova vaccinarea, chiar dacă România are una dintre cele mai mici acoperiri vaccinale din Europa.

30 nov. 2021, 22:08
Schema lui Raed Arafat cu ONG-ul condus de un cunoscut jurnalist care a încasat peste 2 milioane de euro pentru a ajuta campania de vaccinare VIDEO

Investigația jurnalistică făcută de Sorin Roșca Stănescu a scos la iveală faptul că un contract în valoare de 11.671.000 de lei a fost atribuit în decembrie 2020 unui ONG condus chiar jurnalistul care a prezentat de fiecare dată în termeni elogioși activitatea secretarului de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat.

În documentele oficiale se arată că această sumă de bani este destinată elaborării de către ONG-ul Eurocomunicare a strategiei de imagine a Guvernului. ONG-ul EUROCOMUNICARE este condus de jurnalistul Radu Tudor. Si tot acest ONG are si un site care îi vânează pe cei care incearca sa aduca critici la adresa lui Raed Arafat. De altfel, este cunoscută pozitia jurnalistului Radu Tudor, care este un sustinator al sefului Departamentului pentru Situații de Urgenta. Asta si pentru ca, ONG-ul condus de Radu Tudor are si un contract de peste 2 milioane de euro cu statul român. Un contract pentru o perioadă de peste 2 ani care se ocupa de strategia si managementul comunicarii pentru Secretariatul General al Guvernului.

„Ei finanteaza cu bani publici, 2 milioane de euro, un ONG care vezi-Doamne asigura strategia de comunica a Guvernului. A fost atat de buna, ca oamenii nu s-au vaccinat. Acel ONG e facut de Radu Tudor, un coleg de breasla”, a spus Sorin Roşca Stănescu.

Citeşte şi: Sorin Ovidiu Vîntu, mesaj fulminant de 1 Decembrie: „Stăm încremeniţi, ca măgarul în pantă. Nişte bulangii au decis soarta noastră!”. SOV cere ieşirea României din UE şi NATO

Organizația non guvernamentală condusă de Radu Tudor, Ana Maria Cătăuță și Daniel Andronache are sediul, conform datelor înregistrate la Registrul Comerțului, la adresa strada COMPLEX OLIMPIC, FOSTA PACEA, NR 6B, CIOLPANI. Echipa România TV a mers acolo pentru a cere un punct de vedere, dar a găsit doar un câmp şi o casă abandonată.

Legătura dintre secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat și jurnalistul Radu Tudor este consacrată și de un alt proiect: FUNDAȚIA PENTRU SMURD, acolo unde jurnalistul analist militar Radu Tudor face parte din conducere.

De altfel cei doi se complimentează reciproc şi pe reţelele de socializare. Într-o postare pe contul său de Facebook, Arafat spune despre Radu Tudor: ,,Acest comentariu, venind de la un jurnalist cu mare experiență, are o mare valoare și reprezintă adevărul despre situația în care ne aflăm”.

Mesaje laudative a transmis în public și Radu Tudor: ,,110% de acord cu Raed Arafat, creatorul unuia dintre cele mai moderne sisteme de urgență din lume, ce a salvat sute de mii de români din cele mai grele situații în ultimii 30 de ani. Manipulatorii, conspiraționiștii vocile virusului au creat situația îngrozitoare în care ne aflăm azi. Un alt mesaj scris de jurnalist despre Arafat: Un prieten, un profesionist, un om de mare caracter”.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu: „Nu sunt deloc de acord cu vaccinarea obligatorie. Ai dreptul să nu te vaccinezi, am dreptul să mă vaccinez”