Schimb de focuri în Moscova, în apropiere de sediul central al FSB. După câteva ore, criminalul a fost lichidat VIDEO, UPDATE

Un schimb de focuri a avut loc joi seara, la Moscova, în apropierea sediului central al FSB, serviciile secrete ruse, au relatat mai multe surse media ruseşti, între care ziarul Izvestia şi portul de radio Eho Moskvî, transmit France Presse şi Reuters.

19 dec. 2019, 15:47

UPDATE: Cinci persoane au fost rănite

UPDATE:Criminalul a fost lichidat de către forţele FSB

UPDATE: trei poliţişti au murit în schimbul de focuri de lângă sediul FSB.

Mai multe videoclipuri care arată ofiţeri de poliţie înarmaţi care alergau spre sediul FSB erau difuzate pe reţelele de socializare.

Ziarul Izvestia, care citează o sursă neidentificată, a raportat cel puţin trei morţi din rândul poliţiei, potrivit presei ruse.

Focurile de armă s-au produs în Piaţa Lubianka, în apropiere chiar de clădirea Serviciilor de Securitate, FSB şi a Kremlinului.

În imaginile de la locul atacului, care circulă pe media socială, se vede o desfăşurare de forţe antiteroriste, foarte bine înarmate. De asemenea, în timpul incidentului s-au auzit multe focuri de armă.

Deocamdată nu se ştie cu precizie ce s-a întâmplat. Mass-media rusă a relatat că ar fi trei indivizi înarmaţi cu „arme de asalt” care ar fi atacat clădirea FSB.

Poliţia anunţă populaţia din zona atacată să părăsească zona atacată.