Schimb de replici neaşteptat între Radu Beligan şi Maia Morgenstern: „De câte ori faceţi SEX pe noapte?”

La 96 de ani, Radu Beligan a intrat în "Cartea Recordurilor" drept actorul cel mai longeviv care continuă să joace pe scenă. Înaintea premierei din Capitală, maestrul s-a recules în cabina sa, mai ales că înainte cu o seară a jucat la Iaşi şi a doua zi avea spectacol la Constanţa. Cu casa închisă şi sala arhiplină, piesa a început într-o linişte de-ţi auzeai respiraţia. Toţi spectatorii erau nerăbdători să-l revadă în acţiune pe titanul Radu Beligan, de această dată în rolul marelui mafiot Nikolay Rodnin. La 96 de ani, Radu Beligan a intrat în "Cartea Recordurilor" drept actorul cel mai longeviv care continuă să joace pe scenă. Înaintea premierei din Capitală, maestrul s-a recules în cabina sa, mai ales că înainte cu o seară a jucat la Iaşi şi a doua zi avea spectacol la Constanţa. Cu casa închisă şi sala arhiplină, piesa a început într-o linişte de-ţi auzeai respiraţia. Toţi spectatorii erau nerăbdători să-l revadă în acţiune pe titanul Radu Beligan, de această dată în rolul marelui mafiot Nikolay Rodnin.Acest articol este proprietatea Ring Media Group şi este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare integrală sau parţială a conţinutului se poate face doar cu citarea sursei, astfel: pentru publicaţiile tipărite - Ziarul "ring", iar pentru publicaţiile online - http://www.ziarulring.ro/stiri/monden/247638/2014/Schimb-de-replici-neasteptat-intre-Radu-Beligan-si-Maia-Morgenstern-De-cate-ori-faceti-SEX-pe-noapte-

30 oct. 2014, 13:12
Schimb de replici neaşteptat între Radu Beligan şi Maia Morgenstern: „De câte ori faceţi SEX pe noapte?”

Comedia debutează furtunos cu o scenă conjugală ai cărei protagonişti sunt infidela Ingrid (Maia Morgenstern) şi freelancer-ul Nicky (George Remeş), fiul mafiotului Nikolay Rodnin, scrie ziarulring.ro.

Citeşte şi Repetiţiile pentru premiera „Leul deşertului” intră în linie dreaptă

Replicile spumoase din mintea personajelor se îmbină cu cele rostite în aşa fel încât afli imediat ce gândeşte şi ce intenţii are fiecare. Un Picasso original şi un şarpe uriaş devin mărul discordiei, când, de fapt, problemele sunt pe plan sentimental. Adulterul e un „pact”, iar copilul minor, o „garanţie” a… fidelităţii.

Citeşte şi Ce spune Maia Morgenstern despre Sharon Stone şi Andy Garcia

„De câte ori o faceţi pe săptămână, pe lună… pe an?!”

Înainte de intrarea în scenă a lui Radu Beligan, luminile s-au stins. Pe fundal se auzea doar muzica, iar scena a fost cufundată într-o penumbră în care decorul s-a schimbat rapid, iar silueta maestrului putea fi desluşită la braţul celui care îl conducea încet spre scaunul de birou. Lamia Beligan a intrat şi ea în scenă şi dialogul a continuat în aceeaşi notă comică-ironică. Apoi Maia Morgenstern a revenit şi a început comedia propriu-zisă… „Amândoi suntem la fel: nişte animale!”, i-a spus mafiotul, interpretat inegalabil de Radu Beligan. „De câte ori tu şi Nicky faceţi sex pe noapte?”, a întrebat el. „Aaa, bine… de câte ori o faceţi pe săptămână, pe lună… pe an?!”, a venit următoarea replică, prefaţând acţiunea care se înfierbânta.