Schimb de ştafetă la MTS: a plecat Ioana Bran, a venit Bogdan Matei. Ce mesaj are NOUL MINISTRU

Bogdan Matei, noul ministru al Tineretului şi Sportului, a avut o primă şedinţă cu noii colegi din conducerea MTS, secretarii de stat şi directorii şi a purtat şi o discuţie amplă predecesoarea sa, Ioana Bran, "pentru o preluare cât mai funcţională şi mai eficientă a mandatului", potrivit paginii de Facebook a MTS.

23 nov. 2018, 12:22
Schimb de ştafetă la MTS: a plecat Ioana Bran, a venit Bogdan Matei. Ce mesaj are NOUL MINISTRU

Ioana Bran a fost ministru al Tineretului şi Sportului aproape 10 luni, înlocuirea sa fiind o decizie politică a PSD. Bogdan Matei a depus, marţi, jurământul de învestitură în funcţie, alături de ceilalţi noi miniştri.

„M-am bucurat să văd cât de apreciată a fost colega mea Ioana Bran pentru munca depusă aici la MTS şi vreau să-i mulţumesc pentru deschidere şi pentru suportul pe care mi l-a arătat pentru a-mi uşura preluarea mandatului şi intrarea în atribuţii. Voi continua, cu siguranţă, toate lucrurile bune şi proiectele ambiţioase începute, vreau să avem continuitate şi să progresăm cu toate iniţiativele şi planurile pe care MTS le are în acest moment. Vom continua toate obiectivele asumate în programul nostru de guvernare şi sper ca, indiferent de cât va fi durata mandatului meu, să realizăm lucruri frumoase, să facem o echipă şi să lăsam ceva solid în urma noastră”, a spus Bogdan Matei.

Bogdan Matei, noul ministru al Tineretului şi Sportului. Cine îi ia locul Ioanei Bran în Guvernul Dăncilă

La rândul său, Ioana Bran a afirmat: „Sunt fericită că noul ministru al sportului este un om tânăr, dinamic şi care iubeşte sportul. S-a arătat foarte deschis şi am încercat să-l sprijin cu cât mai multe idei şi informaţii care să îl ajute să se acomodeze mai repede cu noua funcţie, pentru că ştiu cât de greu este în primele zile, am trecut şi eu prin asta. Sunt convinsă că va face treabă bună, îl vad optimist şi determinat şi cu siguranţă va continua toate proiectele importante de la MTS. Îl asigur că, la rândul meu, îi arăt aceeaşi deschidere şi voi mereu disponibilă ori de câte ori va avea nevoie de un sfat sau de o părere şi îi doresc mult succes”.


loading...