Schimb dur de replici la emisiunea „Mireasa”! Simona Gherghe, pusă la punct de o concurentă. După replicile tensionate, a fost dată afară din platou

Momente tensionate în emisiunea "Mireasa"! Simona Gherghe, prezentatoarea reality show-ului de la Antena 1, şi Elena, una dintre concurente, au avut un schimb dur de replici, în urma cărora tânăra a fost dată afară din platou.

16 mai 2022, 14:09

Simona Gherghe s-a trezit luată la rost de Elena, o concurentă de la emisiunea „Mireasa”, pe care ulterior a dat-o afară din platou, considerând că a avut o atitudine foarte nepotrivită.

Totul a pornit după ce Elenei nu i-a fost îndeplinită o dorinţă simplă, de a primi anumite produse de acasă, de la părinţi. Apoi, prezentatoarea emisiunii a ironizat-o pe concurentă şi a făcut o comparaţie care a făcut-o pe aceasta să răbufnească.

„Nu, nu am nevoie de un fond de ten și un ruj că nu știți dumneavoastră exact problema. Păi, se vede că nu știți. Da am nevoie de mai multe lucruri de la părinții mei. Aveam nevoie și de câteva haine, da aveam nevoie și de câteva produse, pentru că eu nu pot să folosesc anumite produse din casă pentru că sunt ale fetelor. Fetele mi-au și zis că nu mă ajută, mi-au zis că nu am voie să folosesc de la ele, dar asta este o altă discuție”, a spus Elena.

La rândul ei, Simona Gherghe, auzind replicile concurentei, a pus-o la punct imediat. Elena şi-a ieşit şi mai tare din fire în momentul în care a auzit-o pe prezentatoare că a comparat situaţia ei cu situaţia femeilor din Ucraina.

Citeşte şi Simona Gherghe sare în apărarea Vioricăi Vodă, actrița supusă abuzurilor din teatru și film: „Sunt mamă de fată și mă doare acest subiect. Ştiu multe poveşti”

„Da, mă gândesc! Băi, Elena ești fată deșteaptă, te-am lăudat : >. Tu știi că sunt femei la noi în România care au fugit acum o lună și acum fug în fiecare zi. Sunt cam 1000-2000 de oameni care fug din Ucraina din calea războiului… tu crezi că femeile alea se gândesc și ele la un fond de ten?!”, a spus Simona Gherghe.

„Ne comparați cu ele?”, a fost răspunsul Elenei.

„Da îți fac o comparație ca să vezi cât ești de absurdă, că nu primești o săptămână un fond de ten și un ruj, tu îți dai seama cât ești de absurdă, măi femeie! Da îți compar și ca să-ți dai seama cât ești de absurdă și ca să vezi că tu discuți cu mine și tu vorbești peste mine, te rog să mai ieși o dată! Hai!”, a mai adăugat Simona Gherghe.

În cele din urmă, când discuţia a devenit şi mai tensionată, iar prezentatoarea a decis să o scoată pe Elena din platou.

@video.clipuri1 #mireasa #mireasaantena1 #antena1 #simonagherghe #elena #realityshow #antenaplay #indirect #fy #2022 #videoclipuri1 ♬ original sound – video.clipuri1

Citeşte şi Simona Gherghe a anunţat că nu va mai prezenta „Mireasa”. Va fi înlocuită de altă vedetă de la Antena 1