Schimbare de look pentru Simona Halep! Cum arată după vizita la salonul de înfrumusețare FOTO

Simona Halep (30 de ani, 17 WTA) se pregătește pentru turneul de săptămâna viitoare de la Moscova. Între două antrenamente, sportiva a găsit timp pentru o vizită la un cunoscut salon de înfrumusețare din București.

14 oct. 2021, 23:44
Schimbare de look pentru Simona Halep! Cum arată după vizita la salonul de înfrumusețare FOTO

Schimbare de look pentru Simona Halep! Sportiva se pregătește pentru turneul de săptămâna viitoare de la Moscova. Între două antrenamente, a găsit timp pentru o vizită la un cunoscut salon de înfrumusețare din București.

Schimbare de look pentru Simona Halep!

Simona Halep (30 de ani, locul 17 WTA) a postat o imagine în secțiunea „stories” de pe contul său de Instagram, prin care le-a arătat fanilor rezultatul, mai exact o fotografie făcută din spate cu părul modificat și vopsit de hair-stylisti într-o nuanță mai blondă.

Simona Halep, surprinsă de Toni Iuruc la întoarcerea în ţară. Cum a aşteptat-o soţul sportivei

Petrecere în familie

Simona Halep a trecut peste eliminarea rapidă de la Indian Wells. Mai întâi, a fost surprinsă de Toni Iuruc la întoarcerea în ţară. „Nu pot să spun că sunt mulțumită de ceea ce a fost acolo, dar sunt sănătoasă, nu am dureri. Știam că va fi un sfârșit de an destul de greu. Sunt ok, sunt pozitivă și abia aștept să mă întorc pe teren la antrenamente”, a spus tenismena la întoarcea în țară. De la București, sportiva a plecat rapid la Constanța, alături de soțul ei, Toni Iuruc, pentru a fi alături de nepoata sa, Tania, care a împlinit 5 ani. Micuța a fost sărbătorită în familie, iat Simona Halep a părut foarte fericită alături de ea!