SCHIMBARE RADICALĂ a unui bătrân cerşetor, după ce a fost spălat şi hrănit de oamenii din oraş FOTO

Un batran fara adapost, care nu se mai spălase de ani de zile, a fost ajutat de toti locuitorii unui orasel, care l-au spalat, l-au hranit si i-au facut acte.

30 sept. 2015, 12:25

Luciano Chumn atinsese onorabila varsta de 83 de ani si locuia pe strazile unui oras din Peru de mai multi ani, fara sa aiba posibilitatea sa se spele sau sa barbiereasca, scrie cancan.ro.

Mai multi locuitori ai oraselului, care il vedeau mereu intr-o stare deplorabila, au pus mana de la mana ca sa-l ajute. I-au cumparat haine noi, l-au tuns, l-au barbierit si l-au dus la spital pentru un control medical. Oamenii au platit taxele, au făcut toate demersurile ca Luciano sa aibă acte de identitate şi au decis apoi să-l hrănească pe rând.

Citeşte şi I-a dat pizza crezând că e un cerşetor. Când şi-a dat seama de gafă, a cerut autograf

Primaria a facut cazul public

Peruvianul cersea pe strazi si era cunoscut ca „nebunul” din orasul Ferrenafe. Cazul a fost facut public chiar pe pagina oficiala a primariei orasului, dar acum este un om ca toţi ceilalţi. „Este un gest de umanitate si este un exemplu pentru noi toti. Multi altii au nevoie de ajutorul nostru si din pacate suntem indiferenti la problemele celor nevoiasi de multe ori”, a declarat primarul localitatii.