Schimbări importante la Kanal D! Cristina Dorobanțu a lăsat “Puterea Dragostei” pentru pupitrul de știri!

Schimbări importante la Kanal D! Simpatica prezentatoare Cristina Dorobanțu a renunțat la show-ul matrimonial “Puterea Dragostei” pentru pupitrul știrilor de dimineață. De la 1 martie, Kanal D intră în lupta ştirilor de dimineaţă, alături de Ştirile Pro TV şi Observatorul Antenei 1.

23 feb. 2022, 16:02
Schimbări importante la Kanal D! Cristina Dorobanțu a lăsat “Puterea Dragostei” pentru pupitrul de știri!

Noutăți pe bandă rulantă în grila de programe de la Kanal D. La scurt timp după ce reprezentanții postului au anunțat noul matinal, pe format de divertisment, ce va fi prezentat de Adrian Cristea (Bursucu), Viviana Sposub şi actorul George Tănase, astăzi o nouă surpriză a venit pentru telespectatori. Postul a anunţat că va introduce un nou program de ştiri în grila sa, de dimineaţă, începând din 1 martie.

CITEȘTE ȘI: Cristina Dorobanțu de la „Puterea Dragostei” s-a infectat cu COVID. Prezentatoarea de la KANAL D își va petrece sărbătorile în carantină: „S-a dat alarma!”

Jurnalul de dimineață va fi difuzat de luni până vineri, de la ora 07.00, și va fi prezentat de Cristina Dorobanțu, carismatica șatenă care până de curând a prezentat show-ul matrimonial “Puterea Dragostei” .

Sunt foarte emoţionată să păşesc în această nouă etapă din cariera mea. E o provocare pe care o aşteptăm şi la care visez de foarte mult timp şi pentru care am muncit enorm. 

CITEȘTE ȘI: Andreea Mantea, din nou la Puterea Dragostei? Anunţul surprinzător făcut de Cristina Dorobanţu

Mă onorează să fiu alături de telespectatori în fiecare dimineaţă, să le ofer acele informaţii de interes, agenda zilei care stă să înceapă, precum şi ştiri relaxate, pozitive, care să ne ajute pe toţi să ne începem ziua şi informaţi, şi binedispuşi.

Vă mulţumesc pentru toată susţinerea de până acum şi vă invit să îmi fiţi alături în continuare în această nouă călătorie, care sper să vă bucure şi să vă facă ziua mai frumoasă şi mai informată”, a declarat Cristina Dorobanțu, potrivit Paginademedia.ro