HOROSCOP PRIMĂVARĂ 2020: Schimbări mari pentru aceste zodii din luna mărţişorului

Ai grijă la vorbele pe care le arunci dintr-o parte în alta și începe să economiseșți bani.

05 feb. 2020, 10:14
HOROSCOP PRIMĂVARĂ 2020: Schimbări mari pentru aceste zodii din luna mărţişorului

Berbecilor le este recomandat în această primăvară să pună în practică orice idee care le trece prin cap. Însă, atenție, nu te avânta în chestiuni de natură sentimentală. Aici lucrurile nu sunt tocmai roz. Este favorizată  în această perioadă interiorizarea, meditația. Sfatul nostru este să îți faci timp pentru tine și să te ghidezi după intuiție. Vei putea astfel să îți stabileșți corect prioritățile și vei putea trăi fără regrete.

Taurul începe primăvara cu multă energie și dorință de a face lucruri noi. Doreșți să îți schimbi locul de muncă, să reamenajezi, să îți schimbi garderoba sau poate chiar vreo schimbare de look. Ești dornic de reinventare. Ai planuri foarte mari, iar în momentul în care nu vei obține ajutorul dorit acest lucru te va destabiliza. Important este să înveți să te descurci singuri și să renaști din propria cenușă pentru a străluci din nou.

Pentru Gemeni urmează o perioadă în care vor fi foarte emotivi și vor reuși cu greu să își controleze stările și reacțiile. Indicat este să nu iei decizii pripite. Sunt alte lucruri către care îți poți canaliza energia și care nu vor suporta vreo decizie de amânare. Ai grijă la vorbele pe care le arunci dintr-o parte în alta și începe să economiseșți bani. Pe plan sentimental, ai planuri mari.

Citeste articolul complet pe yve.ro