Schmidt Premium Cars, unul dintre cei mai premiaţi dealeri auto din lume, în cadrul Rolls-Royce Motor CarsGlobal Dealer Awards

Schmidt Premium Cars, divizia de automobile de lux a MHS Holding, a fost premiată cu trei distincțiiimportante în cadrul evenimentului Rolls-Royce Motor Car World Dealer Conference. Astfel, premiile acordate companiei sunt Sales Dealer of the Year, Ownership Services Dealer of the Year și Bespoke Dealer of the Year, pentru contribuțiile importante aduse promovării și dezvoltării brandului Rolls-Royce, dealerul situându-se pe locul doi la nivel mondial, ca număr de premii primite.

07 apr. 2017, 13:12
Schmidt Premium Cars, unul dintre cei mai premiaţi dealeri auto din lume, în cadrul Rolls-Royce Motor CarsGlobal Dealer Awards

„Suntem mândri că reprezentăm un brand puternic, cu o tradiție în performanță și lux, precum Rolls-Royce, însă acum avem un motiv în plus de mândrie. Cele 3 premii acordatedelaerului Schmidt Premium Cars în cadrul Rolls-Royce Motor Car World Dealer Conference sunt o dovadă că ne facem treaba bine și că merităm să fim în ierarhia mondială a dealerilor auto Rolls-Royce. Pe lângă că ne onorează, aceste premii ne obligă să continuăm în același ritm și să le oferim clienților noștri aceleași servicii de top și aceeași atenție pentru dorințele și stilul lor de viață, ca până acum.” a declarat Michael Schmidt, președintele MHS Holding.

Distincțiile acordate de producătorii auto din portofoliu sunt confirmate și de clienți sau parteneri: în urma unui studiu efectuat de către prestigioasa publicaţie germană Auto Bild, compania Autohaus Michael Schmidt GmbH, din care Divizia Schmidt Premium Cars face parte, a fost nominalizată printre cei mai buni dealeri auto din Germania.

Divizia Schmidt Premium Cars deține reprezentanțe în România și în Germania, astfel că în București se găsește singurul service Rolls-Royce din sud-estul Europei, iar la München, în Germania, există atât un showroom Rolls-Royce, care deservește și clienții din România, cât și un centru de service dedicat doar posesorilor de automobile ale acestui brand.

Cele două centre service, din București și din Munchen, oferă multiple avantaje clienților, inclusiv unii dintre cei mai buni tehnicieni auto pentru a face față cerințelor speciale ale posesorilor de Rolls-Royce.

Pe plan local, automobilele din portofoliul Rolls-Roycesunt prezentate frecvent potențialilor clienți, cea mai recentăocazie fiind aniversarea de 10 ani a sediului Automobile Bavaria Băneasa, care include și service-ul Rolls-Royce din București. În toamna anului 2016, a fost prezentată, în premieră naţională, cea mai luxoasă decapotabilă Rolls-Royce a momentului: noul Rolls-Royce Dawn, precum și modelul Rolls-Royce Wraith.

În 2016, Schmidt Premium Cars a vândut 43 de modele Rolls-Royce, cu o valoarea totală de 12,7 milioane euro

În timp de în EU/DE/Eastern Europe cel mai bine vândut model a fost Ghost SWB, cel mai interesant a fost Rolls-Royce Phantom Drophead Coupe Peacock. La nivel mondial, există trei astfel de modele, iar Rolls-Royce Motor Cars München a reușit să livreze unul dintre ele: singurul model de culoare Peacock Blue.

MHS Holding cuprinde trei grupuri de companii, localizate în România și Germania: Automobile Bavaria Group, MHS Truck & Bus Group şi Schmidt Gruppe Deutschland. Cifra de afaceri totală a celor trei grupuri de companii a crescut în anul 2016 cu 64 milioane euro faţă de anul precedent şi a atins volumul de 374 milioane euro.

Schmidt Gruppe Deutschland deţine cinci reprezentanţe BMW în Germania şi singurul dealer Rolls-Royce din sudul Germaniei, la München, prin dealerul Schmidt Premium Cars. Schmidt Gruppe Deutschland asigură locuri de muncă pentru 208 de angajaţi şi are o cifră anuală de afaceri de 129 milioane euro (anul 2016).

În cei 23 de ani de activitate, Automobile Bavaria a reprezentat și reprezintă cu mândrie un portofoliu de branduri auto premium, din care fac parte BMW, MINI și Rolls-Royce.

În anul 2016, divizia locală a grupului a înregistrat o cifră de afaceri de 130 milioane euro, cu 39% mai mult faţă de anul 2015, vânzările de automobile noi crescând cu peste 30%.

Mai mult, rețeaua de service Automobile Bavaria Group a înregistrat o creștere cu 13% în ceea ce privește serviciile de manoperă și vânzările de piese. În total, 54.200 de automobile au fost întreținute şi reparate în atelierele Automobile Bavaria Group, în cele 12 reprezentanțe din România, în 2016.

Din 1904, experienţa Rolls-Royce îmbină măiestria manoperei cu tehnologia avansată și cu cele mai bune materiale, creând un amestec unic de rafinament, dinamism şi calitate, modelele devenind emblematice în întreaga lume.

În 2016, Rolls-Royce Motor Cars a avut cele mai marivânzări, și anume 4,011 autovehicule construite manual pentru clienții săi, vânzările obținute fiind cele mai bune din cei 113 ani de tradiție. Modelele Rolls-Royce sunt vândute în aproape 50 de țări din întreaga lume printr-o rețea globală de 130 de dealeri.