"NU LĂSA UN HOŢ SĂ ÎŢI STRICE CRĂCIUNUL". Campanie derulată de Poliţie

Publicat: Joi, 06 Decembrie 2018 14:48 // Actualizat: Joi, 06 Decembrie 2018 14:48 // Sursa: romaniatv.net

La începutul lunii decembrie 2018, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Iaşi, prin Biroul de Analiză și Prevenire a Criminalității lansează campania „NU LĂSA UN HOȚ SĂ ÎȚI STRICE CRĂCIUNUL”, care se va derula până la sfârşitul anului.

Foto: zdi.ro

Scopul campaniei este prevenirea infracţiunilor și a comportamentelor neadecvate specifice sezonului rece, cu accent pe perioada Sărbătorilor de Iarnă, scrie zdi.ro. Prin acest demers, poliţiştii ieşeni doresc, aşa cum o fac în fiecare an, să reamintească cetăţenilor măsurile pe care trebuie să le cunoască şi adopte pentru a nu deveni victima unui infractor.

Citeşte şi TICHETE CADOU de Crăciun pentru angajaţi. Ce companii oferă astfel de bonusuri de Sărbători

Modalitatea principală de derulare a acestei campanii va fi transmiterea de mesaje în mod direct cetăţenilor, însă un alt aspect îl constituie promovarea campaniei şi prin intermediul partenerilor, prin difuzarea unor mesaje audio pe sistemele proprii ale acestora.

Printre aspectele care vor fi prezentate în perioada imediat următoare de poliţiştii de prevenire enumerăm: Siguranţa copiilor la colindat, Regimul legal de folosire al articolelor pirotehnice, Prevenirea furturilor din buzunare, autoturisme, locuinţe, Atenţie la consumul de băuturi alcoolice, Conducere pe timp de iarnă, Prevenire acte de violenţă, Cumpărături în siguranţă etc.

Sperăm ca recomandările pe care le vom face să contribuie să conştientizarea faptului că şi comportamentul nostru determină creşterea siguranţei personale şi în acest sens este necesar să nu neglijăm aspecte care ne pot aduce prejudicii de orice fel.

Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7559
RON
21 Feb
noapte 2 °
zi 5 °
Ultimele joburi adaugate
24 H