Şcoală vandalizată de trei copii de la clasele primare. Imagini cu dezastrul din sălile de clasă

Publicat: Joi, 12 Septembrie 2019 12:21 // Actualizat: Joi, 12 Septembrie 2019 18:37 // Sursa: romaniatv.net

Trei copii de 8, 9 şi 10 ani au reuşit să facă un adevărat dezastru în şcoala din localitatea Clejani, judeţul Giurgiu. Minorii au vandalizat toate cele cinci săli de clasă, cancelaria, toaleta şi au distrus chiar şi centrala termică.

Adi are 8 ani, Nico are 9, iar Edi 10 ani. Adi şi Nico sunt elevi la Şcoala primară din Clejani, Edi învaţă la Milcovaţu.
Este greu de crezut, dar aceşti trei copii au reuşit în după amiaza zilei de 11 septembrie să distrugă, în aproximativ trei ore, o unitate de învăţământ din comuna Clejani.

Au fost vandalizate cele 5 clase, trei pentru învăţământul primar şi două de grădiniţă, cancelaria, grupul sanitar şi centrala termică.

Fotografiile pot cuprinde prea puţin din dezastrul pe care aceşti copii au reuşit să-l facă, scrie giurgiupesurse.ro.

Mobilierul şcolar şi materiale didactice au fost rupte şi aruncate peste tot, uşile sparte, grupul sanitar şi centrala termică distruse, praful de la extinctoare împrăştiat pe tot holul.

După ce au obosit, copiii au mers la grupul sanitar, au deteriorat instalaţia electrică, iar doi dintre ei au început să-şi facă duş. Aşa au fost găsiţi de către femeia de serviciu a şcolii, care venise să facă curăţenie. Unul dintre copii a fugit dezbrăcat acasă, s-a îmbrăcat şi a revenit la şcoală pentru a vedea ce se întâmplă. Poliţiştii l-au găsit urcat pe clădirea sălii de sport.

"În jurul orei 13, după ce s-au încheiat cursurile, şcoala a fost încuiată şi personalul a plecat acasă. În jurul orei 17, a venit femeia de serviciu pentru a face curăţenie în şcolă. Nu i-a venit să creadă ce a văzut. Cu toţii suntem şocaţi de cele întâmplate, nu putem să înţelegem cum nişte copii au putut să facă acest lucru", ne spune Florin Nidelea, primarul comunei Clejani.

Filmul întregului eveniment a fost povestit cu nonşalanţă chiar de către cei trei "protagonişti": "Am observat că un geam este deschis şi am zis să intrăm pentru a vedea ce este înăuntru. Ne-am plimbat prin şcoală, când o jucărie a început să cânte. Este aia care anunţă că este ora trei. Am luat-o şi am aruncat-o în cutia cu jucării, nu a încetat zgomotul. Am dat în ea cu un băţ, care a sărit şi l-a lovit pe ăsta mic. Atunci ne-am enervat şi am început să distrugem totul. Am văzut şi într-un joc ceva asemănător, a fost distractiv până am început să obosim".

Ancheta este în desfăşurare, la faţa locului prezentându-se şi reprezentanţii DGASPC Giurgiu.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
copii agresivi scoala distrusa scoala vandalizata
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8393
RON
06 Jun
noapte 15 °
zi 31 °
Ultimele joburi adaugate
24 H