ŞCOLILE DE ELITĂ din Europa îşi prezintă oferta educaţională în Cluj şi Bucureşti

Două dintre cele mai prestigioase şcoli de elită din Germania şi Austria, Salem Castle School şi American International School Salzburg, îşi vor prezenta oferta educaţională pe 20 februarie în Cluj şi pe 22 februarie la Bucureşti.

14 feb. 2014, 12:58
ŞCOLILE DE ELITĂ din Europa îşi prezintă oferta educaţională în Cluj şi Bucureşti

Elevii români interesaţi să studieze în afara ţării pot afla informaţii despre admitere, costuri de şcolarizare şi condiţiile de obţinere a unei burse de studiu, potrivit Agerpres. Şcolile care îşi vor prezenta oferta sunt de tip internat, în care elevii petrec 24 de ore din 24 şi 7 zile pe săptămână.

Elevii admişi în aceste instituţii cu vârste cuprinse între 8 şi 17 ani sunt implicaţi în variate activităţi extracurriculare precum excursii, cluburi tematice, voluntariat, fotografie, design, pictură, şah etc.

Avizierul de onoare al Salem Castle School din Germania include figuri regale şi personalităţi marcante precum Prinţul Filip, Ducele de Edinburgh, Regina Sofia de Spania, Prinţesa Irena de Grecia şi Danemarca, copiii scriitorului Thoman Mann etc.

La Salem studiază elevi din peste 28 de ţări, iar limbile de instruire sunt engleză şi germană, punându-se accent pe studiul limbilor străine.

La finalul studiilor, elevii români pot obţine o diplomă de Bacalaureat Internaţional (IB), care asigură acceptarea ulterioară în universităţi de top din lume.

American International School Salzburg (AIS) este un liceu internaţional de tip american, situat în Salzburg, la poalele Alpilor. Elevii AIS au oportunitatea de a studia o gamă largă de materii, atât obligatorii, cât şi opţionale, pentru obţinerea diplomei de absolvire a liceului, acordată în toate şcolile publice sau boarding din Statele Unite.

CITEŞTE ŞI: Oferte de STUDII SUPERIOARE GRATUITE în Suedia şi Danemarca, prezentate la Bucureşti