Scorpionii au parte de o REVELAŢIE! Citeşte sfatul zilei de 14 octombrie pentru zodia ta

Scorpionii traiesc o frumoasa poveste de amor si au o revelatie in legatura cu relatia lor. Citeste sfatul zilei pentru zodia ta!

13 oct. 2015, 12:47
Scorpionii au parte de o REVELAŢIE! Citeşte sfatul zilei de 14 octombrie pentru zodia ta

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

E timpul sa iti incepi propria afacere! Nu te mai lasa la mana celorlalti pentru ca nu vei avea apoi motive sa te plangi. Atunci cand vei vedea ca banii vor veni din ideile tale, vei fi extrem de multumit. Numarul norocos al zilei: 7.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Azi ai ocazia sa iti pui la bataie toate calitatile de psiholog. Ofera sprijin moral prietenilor daca sunt extrem de suparati. Ai mare grija sa nu le preiei problemele si sa te rezumi strict la rolul tau de indrumator. Numarul norocos al zilei: 2.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Esti foarte mandru de tine pentru tot ce ai realizat in ultima perioada. Faci cum faci si mereu reusesti sa bifezi cate ceva in lungul tau CV. Nu te culca pe o ureche si fii foarte atent caci de azi responsabilitatile cresc simtitor. Numarul norocos al zilei: 4.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Suferintele din amor nu te ocolesc nici pe tine. Nu iti ingreuna mintea cu povesti care nu au niciun corespondent in realitate. Pastreaza-ti calmul! Numarul norocos al zilei: 19.

Citeste mai mult pe Revista Teo