Scorpionii se contrazic ceva de speriat. Citește sfatul zilei de 13 august 2017

Afla din sfatul zilei de 13 august 2017 care este numarul norocos al zilei si ce te indeamna astrele sa faci.

12 aug. 2017, 11:37
Scorpionii se contrazic ceva de speriat. Citește sfatul zilei de 13 august 2017

ZODIA ZILEI: SCORPION

Ai mare grija ce spui, mai ales daca vrei sa presari in conversatiile tale cate o minciunica. Te contrazici ceva de speriat si cei din jur depisteaza foarte usor rupturile de logica. Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Dai dovada ca esti un prieten de nadejde si te bucuri foarte mult cand poti sa ii ajuti pe cei din jur. Nu face o parada din actele tale de bun samaritean pentru ca poti distruge totul. Numarul norocos al zilei: 6.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Nu te astepta la cine stie ce victorie azi pentru ca nu toata lumea poate aprecia felul in care ai reusit sa iti atingi scopul. Numarul norocos al zilei: 10.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Azi intalnesti pe cineva care iti seamana leit. Te vezi in oglinda si observi o serie de lucruri care nu iti convin. Si asta e un mod in care poti sa iti repari greselile. Numarul norocos al zilei: 4.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Ai grija la decizia pe care o iei azi. Daca nu o faci cu discernamant, e posibil sa te trezesti cu un rezultat total pe dos. Numarul norocos al zilei: 18.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Arunca o privire in trecut pentru ca vei descoperi cateva lucruri care te vor ajuta sa iti cladesti viitorul asa cum visai. Numarul norocos al zilei: 7.

Citeşte mai mult în Revista Teo