Screech, din Salvaţi de Clopoţel, a fost ARESTAT pentru comportament CRIMINAL

Actorul Dustin Diamond, cunoscut după celebrul rol Screech, din filmul "Salvaţi de Clopoţel", a fost arestat în statul Wisconsin, vineri, după o altercaţie cu un alt cuplu, într-un bar unde petrecea cu iubita lui.

27 dec. 2014, 12:06

Dustin Diamond (37 de ani) şi prietena lui, Amanda Schutz au intrat în conflict, într-un bar din Wisconsin, din Milwaukee, Grand Avenue Saloon, cu un alt cuplu care încerca să îi fotografieze fără permisiunea lor, informează site-ul TMZ.

Cearta a escaladat. A urmat o încăierare între cele două cupluri, cărora li s-au alăturat şi alţi clienţi ai barului, totul degenerând într-o bătaie aproape generală. Atacat de bărbatul care îl fotografia şi insultat, împreună cu prietena lui, de către ceilalţi petrecăreţi, Dustin a scos un briceag pe care îl avea la el şi l-a înjunghiat pe bărbat, provocându-i răni superficiale pe braţe.

La locul scandalului a descins poliţia, care l-a arestat pe Dustin, acuzându-l de posesie de armă albă şi de punerea în pericol a siguranţei unui cetăţean. La rîndul ei, Amanda a fost acuzată de tulburarea ordinii publice.

Vezi şi Cum arată acum Screech din „Salvaţi de clopoţel” FOTO

Dustin Diamond s-a prezentat în faţa instanţei judecătoreşti şi a spus că nu l-a înjunghia cu intenţie pe bărbatul care îl hărţuia cu fotografierea, ci doar a vrut să se apare de atacurile acestuia, după ce se stârnise încăierarea. El a fost lăsat în libertate contra unei cauţiuni de 10.000 de dolari. O nouă şedinţă de judecată va avea loc în data de 29 decembrie. La rîndul ei, Amanda a fost acuzată de comportament agresiv şi eliberată.

Dustin Diamond a interpretat rolul elevului stângaci, dar extrem de inteligent Samuel „Screech” Powers în sitcomul „Salvaţi de clopoţel”, difuzat între anii 1989 şi 1993, care s-a bucurat de o mare popularitate în rândul copiilor şi adolescenţilor.

Citeşte şi O mai ştiţi pe Kelly din „Salvaţi de clopoţel”? Cum arată după 20 de ani. GALERIE FOTO

De atunci, actorul a avut câteva roluri minore în alte seriale de televiziune şi câteva apariţii speciale în producţii TV de tip reality-show.