SCRISOARE a partenerei de viaţă a lui Dan Voiculescu către FEMEILE din România

Publicat: Luni, 11 August 2014 10:11 // Actualizat: Luni, 11 August 2014 10:11 // Sursa: romaniatv.net

DAN VOICULESCU a fost condamnat la 10 ani de închisoare în dosarul ICA, pentru evaziune fiscală, şi a început deja ispăşirea pedepsei. Partenera sa de viaţă, Liana Voiculescu, a adresat o scrisoare deschisă "doamnelor din România", în care explică ce au însemnat pentru ea ultimii ani, în care Dan Voiculescu a fost "constant în bătaia puştilor" preşedintelui Traian Băsescu.

În scrisoarea deschisă, Liana Voiculescu face trimitere la ameninţările adresate în trecut de Traian Băsescu senatoarei Gabriela Firea, căreia i-a transmis că într-o zi ar putea să nu îşi mai găsească bărbatul acasă, şi îl califică pe preşedintele ţării drept un om "josnic", care are ca scop doar "distrugerea oamenilor" şi "subjugarea" lor.

Vă prezentăm integral scrisoarea Lianei Voiculescu, publicată în Jurnalul Naţional:

"Doamnelor din România, acelora care cu credinţă şi dăruire vă îngrijiţi copiii şi şoţii, dumneavoastră, cele multe milioane de femei, care zi de zi creaţi o punte de iubire către cei dragi şi pentru ei, vă încredinţez următoarele gânduri:

Eu sunt cea care mă aflu în situaţia de a nu-mi mai găsi bărbatul acasă, aşă cum a ameninţat Băsescu la TV o senatoare. Nu i s-a întâmplat ei, şi poate nici dumneavoastră. Dar dacă credeţi că nu urmaţi, atunci staţi liniştite, dormiţi fără griji. Eu nu mai pot. Mor şi apoi mă trezesc în fiecare clipă, de aproape doi ani, gândindu-mă că s-ar putea să fie ultima petrecută lângă omul meu. E trist, foarte trist! Cu toate acestea, ca să ai lânga tine pe cel mai puternic bărbat din ţara asta e foarte mult. El e singurul care a mers până la capăt în lupta cu Băsescu şi a stat constant în bătaia puştilor acestuia.

Dar chiar şi aşa, având toate forţele supreme ale statului, serviciile secrete, vârfurile justiţiei, Băsescu a reuşit cu greu să-i suprime libertatea. Să ai toate pârghiile şi abia, abia să reuşeşti în răzbunarea plănuită! Cât de mic poate să fie, dacă şi-a făcut un scop din a distruge? Cât de josnic să fii să ai ca misiune DISTRUGEREA OAMENILOR, SUBJUGAREA LOR?

Credeţi-mă, în nemernicia lui de neom a uitat de DUMNEZEU. Acest neom n-are NIMIC SFANT. Vă daţi seama cât de gol e pe dinăuntru, cât de trist... Dar Dumnezeu are grijă: nelegiuirile se plătesc întotdeauna. Nimeni nu pleacă Dincolo fără să plătească aici! Doamnele mele, mărturisesc că eu n-am să-i fac nici un rău faptic, eu doar îl rog pe DUMNEZEU să-i dea atât cât merită, lui, familiei lui, cât şi tuturor acelora care într-un mod mârşav au contribuit la condamnarea lui Dan Voiculescu şi a colegilor săi.

Când ai pârghiile în mână, ca şef de stat, e normal să faci mult bine şi nicidecum atâta rău, aşa cum a facut Băsescu poporului român. Dar el nu-i în stare să fie dedicat semenilor fiindcă frustrările sale îl fac să fie într-un permanent conflict cu el însuşi.

Doamnelor de bună credinţă din ţara asta, vă doresc să vă ocrotească Dumnezeu şi, în timp ce vegheaţi la liniştea iubirilor de acasă, să luaţi aminte: "SOMNUL NAŢIUNII NAŞTE MONŞTRI"!

Cu deplina solidaritate şi speranţă pentru femeile minunate ale acestei ţări,
Liana Voiculescu"

loading...
5 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
12 aug 19:55
Răspunde | Votează email 0 email
Calin
Este o scrisoare jignitoare la adresa inteligentei femeilor. Sarmana nevasta a trait in huzur pe banii poporului luati de sot de la Crescent si investiti si acum se da de ceasul mortii ca e barbatul la puscarie. Acolo ii e locul de mult cucoana!
11 aug 11:18
Răspunde | Votează email 3 email
rodolfo
Este o scrisoare care vrea sa sensibilizeze lumea, dar, aici e vorba de un hot si de un puscarias ordinar! A furat aproape un sfert din tara!
11 aug 10:34
...class="item-date">
on August 11, 2014
DAN VOICULESCU a fost condamnat la 10 ani de închisoare în...
11 aug 10:32
...ani de închisoare în dosarul ICA, pentru evaziune fiscală, şi a început deja ispăşirea pedepsei. Citește mai departe… >>>>Citeste tot >>>> ...
11 aug 10:19
...dosarul ICA, pentru evaziune fiscală, şi a început deja ispăşirea pedepsei. Citește mai departe… …read more ...
1
EUR
4.8286
RON
06 Apr
noapte 3 °
zi 16 °
Ultimele joburi adaugate
24 H