Scrisoare către MOŞ CRĂCIUN veche de 60 de ani, găsită în şemineu. Ce îşi dorea atunci un copil

Un constructor britanic în vârstă de 24 de ani a avut o surpriză de proporţii în momentul în care renova o casă. Acesta a găsit în şemineu o scrisoare veche de 60 de ani, adresată lui Moş Crăciun. Impresionat de dorinţele modeste ale copilului de atunci, tânărul a cumpărat tot ce scria pe lista moşului şi vrea să-i facă acum o surpriză celui care a scris scrisoarea.

14 dec. 2015, 13:05
Scrisoare către MOŞ CRĂCIUN veche de 60 de ani, găsită în şemineu. Ce îşi dorea atunci un copil

Lewis Shaw, impreuna cu echipa sa de constructori, renova o casa din suburbia Caversham – Reading, cand a descoperit scrisoarea ascunsa in semineu. „Proprietara actuala a locuintei a dorit sa daramam semineul pentru a face camera mai spatioasa. Cand am inceput sa lucram doi dintre colegii mei au vazut o hartie impaturita. Asa am gasit scrisoarea,” a declarat constructorul, potrivit smartwoman.hotnews.ro.

Pe hartie era scrisul de mana al unui copil de circa sase ani, care mentiona urmatoarele:

„Draga Mos Craciun,

Te rog sa imi trimiti o carte de benzi desenate Rupert si un tambur, o cutie de creta, soldati si indieni, o pereche de papuci, o cravata de matase, o cutie de creioane si orice jucarii imi mai poti trimite.

Cu drag, David.”

„Am fost foarte impresionat. Asa ceva nu se intampla in fiecare zi. Scrisoarea sa denota modestie. A cerut, mai degraba, lucrurile de care avea nevoie, decat cele pe care si le-ar fi dorit. Am fost socat pentru ca in generatia mea si a copiilor din ziua de astazi, te astepti ca acestia sa ceara console de jocuri, iPad-uri, telefoane smartphone… in zilele nostre am vazut astfel de liste lungi de trei pagini. A fost un lucru care ne-a mers direct la inima, atat mie, cat si colegilor cu care ma aflam la acea lucrare,” a declarat Lewis Shaw.

Lewis Shaw a publicat pe pagina sa de Facebook o fotografie cu scrisoarea gasita, povestind intamplarea. Gestul sau a atras atentia presei locale, prin intermediul careia a reusit sa il gaseasca pe David, cel care a făcut lista în urmă cu 60 de ani.

Citeşte şi