Scrisoare deschisă către fostul meu iubit: „Când…”

Ce i-ai scrie fostului tău iubit după ce v-ați despărțit? Ce sentimente ar exista între două persoane după o ruptură? Citește o scrisoare deschisă a unei femei către fostul ei iubit.

04 feb. 2015, 16:30
Scrisoare deschisă către fostul meu iubit: „Când…”

Scrisoare deschisă către fostul meu iubit:

„Îți scriu această scrisoare pentru a-ți spune că te iert. Și chiar sunt foarte fericită că ai găsit pe cineva în locul meu. Sper ca ea să fie tot ce îți doreai de la viață. Și îți doresc numai bine în toate eforturile tale și în relația ta de acum încolo. Nu vei înțelege nimic din aceste rânduri, dar eu chiar îți sunt recunoscătoare, dă-mi voie să îți scriu de ce:

După tot timpul care a trecut, nu mă mai întreb de ce, știu deja de ce s-a întâmplat. Acum știu cu exactitate de ce. Da, au fost momente în care m-am simțit foarte rănită de comportamentul tău. Nu o pot nega nici acum, chiar dacă ți-ai dori. Însă acum sunt mai inteligentă. Știu că dacă îți voi purta ranchiună, îți voi da putere. Știu că dacă nu te voi ierta, nu voi putea să găsesc pe altcineva.

În ciuda faptului că m-ai rănit, că m-ai făcut să mă simt nesemnificativă și mică pe lângă tine, cred că va veni într-o zi un bărbat care să te contrazică. Uitându-mă în trecut, lucrul care m-a durut cel mai tare a fost tocmai faptul că te-am lăsat să mă rănești. Când vedeam că le acorzi mai multă atenție altor fete, eram oarbă. Când îmi ignorai mesajele în care te întrebam zi de zi cum merge treaba la muncă, eram iar oarbă.

Citeste in continuare pe Revista TEO