Sărbători de iarnă 2018. Scrisoare deschisă de Crăciun către părinţii singuri

In aceasta seara, cand luminitele bradului scanteiaza, zambesti si te gandesti la ce iti va aduce ziua de maine. Dar, in interior, o parte din tine se rupe. Stiu asta!

25 dec. 2018, 04:55
Sărbători de iarnă 2018. Scrisoare deschisă de Crăciun către părinţii singuri

Nici o alta zi nu ii aminteste unui parinte singur cat este de singur decat Ajunul Craciunului. Amenajezi ornamentele singur, aranjezi cadourile singur. N-ai pe nimeni cu care sa imparti bucuria.

Si, pe masura ce impachetezi singuri cadourile pe care ti le-ai cumparat, realizezi  ca lucrurile de care ai nevoie cu adevarat nu pot fi cumparate si nu le poti gasi sub brad in dimineata Craciunului.

Este foarte usor sa cazi prada disperarii si sa te gandesti la ce NU ai de aceste Sarbatori. Nu va fi cineva care sa rada la glumele tale. Nu va fi cineva care sa aranjeze prajiturile pentru Mos. Nu va fi un partener de conspiratii care sa faca in asa fel incat sa se vada clar cum a trecut Mos Craciun prin casa.

Nu va fi sarut sub vasc, nu va fi dans in jurul bradului, nu va fi nimeni in bratele cui sa te cuibaresti intr-o noapte lunga de iarna.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.