Scrisoare emoţionantă a unei adolescente după moartea Raisei, fata ucisă de un poliţist pe o trecere de pietoni din Bucureşti: „Îmi doresc să mă călăuzeşti pe mine şi pe toţi pe care îi iubeşti să facă tot ce e bine”

O adolescentă din Cluj a scris o scrisoare emoţionantă după ce a aflat că Raisa, una dintre fetele accidentate de un poliţist pe o trecere de pietoni din Bucureşti, a murit.

17 ian. 2022, 16:19
Scrisoare emoţionantă a unei adolescente după moartea Raisei, fata ucisă de un poliţist pe o trecere de pietoni din Bucureşti: „Îmi doresc să mă călăuzeşti pe mine şi pe toţi pe care îi iubeşti să facă tot ce e bine”

Isabella Popa, o fată de 14 ani din Cluj, a scris o scrisoare emoționantă după decesul Raisei, copila accidentată mortal de un polițist pe o trecere de pietoni în Sectorul 1 din București.

„Dragă Raisa,

Cu toate că nu te-am cunoscut niciodată, vestea morții tale m-a întristat teribil. Am plâns pentru tine deoarece Dumnezeu a fost nedrept cu tine și te-a luat prea repede dintre noi.

Cu toate acestea știu că acum acolo unde ești tu, în Rai, ne privești și ești mai fericită decât aici, pe Pământ. Părinții tăi nu mai trebuie să plângă și să fie triști fiindcă ei nu te-au pierdut definitiv, ci te vor întâlni într-o zi sus în ceruri așa cum îmi doresc să te întâlnesc și eu.

Citeşte şi: Ameninţări cu moartea la adresa poliţistului care a provocat accidentul din Bucureşti. Lucian Bode: Regret enorm această tragedie. Revizuim procedura de selecţie din sursă externă

Îl rog pe Dumnezeu să te ierte, dacă ai avut păcate și să îți ofere odihna veșnică. Și eu sunt de aceeași vârstă cu tine, iar de azi eu te vor considera prietena mea și îmi doresc să mă călăuzești pe mine și pe toți pe care îi iubești să facă tot ce e bine.

Până când ne vom revedea sus în ceruri, trebuie să trăim cu speranța că te vom vedea odată și atunci vom fi cei mai fericiți.

Cu cel mai mare drag, Popa Isabella din Cluj”, se arată în scrisoare, potrivit observatornews.ro.

Citeşte şi: Stenograma discuţiilor dintre agentul de poliţie care a accidentat-o mortal pe Raisa şi dispecerul de la 112. „Ce să-i fac? E plină de sânge… Spuneţi-mi ce să-i fac!”

Raisa şi o altă fetiţă au fost lovite de o maşină a Poliţiei, în timp ce traversau strada pe trecerea de pietoni. În autospecială se afla un singur poliţist, care, potrivit procurorilor, nu se afla în misiune şi avea pornite doar semnalele luminoase, nu şi pe cele acustice. Procurorii au stabilit că maşina circula cu viteză peste limita legală, fiind dispusă o expertiză pentru a stabili exact viteza cu care rula maşina în momentul impactului. Poliţistul care a provocat accidentul a fost plasat sub control judiciar.