Scrisoare tulburătoare primită de mama Luizei: "Vă garantez cu viaţa mea că fata nu e moartă" VIDEO

Publicat: Vineri, 06 Septembrie 2019 11:21 // Actualizat: Vineri, 06 Septembrie 2019 11:21 // Sursa: romaniatv.net

Mama Luizei Melencu, adolescenta dispărută în aprilie din Caracal, şi despre care s-a spus că ar fi fost ucisă de Gheorghe Dincă, a dezvlăluit la #romaniarv# că a primit o scrisoare din partea unui necunoscut în care i s-a spus că fiica ei trăieşte.

Mama Luizei Melencu nu ştie cine este expeditorul, dar acesta s-a recomandat ca fiind o persoană care îl cunoaşte pe Gheorghe Dincă şi care momentan ispăşeşte o pedeapsă cu închisoare. Mama Luizei a citit scrisoarea vineri, în direct la România TV.

"Vă rog, fiţi tari şi optimiste! Încă de la început vă pot spune să staţi liniştite şi să nu vă mai gândiţi că Luiza este decedată. Nu este decedată şi o să vină şi ziua aia frumoasă când veţi fi toate la masă.

Vă jur că o să o găsească. Avantajul este că e în viaţă. Aş avea mai multe de spus, draga mea, dar nu pot. În schimb, te asigur că fata nu e moartă. Am curaj să garantez cu viaţa mea că Luiza nu e moartă. Eu sunt în puşcărie şi sunt din Caracal.

V-am văzut cu bunicul şi v-am văzut aşa distruse de durere şi de aia v-am scris şi vă pot spune cu garanţia vieţii mele că Luiza nu e moartă şi o să vedeţi că inima nu v-a înşelat când a zis că nu e moartă.

Credeţi-mă că nici mie nu mi-a plăcut ce a făcut cu Luiza (n.r. Gheorghe Dincă), dar lasă că e bine aşa, că nu a omorât-o prostu dracu. Eu am avut o prietenie mai depărtată cu el, că îi mai vindeam cabluri de cupru, bormaşini şi aparate de sudură şi m-am mai dus pe la el prin curte.

O ştiu şi pe fie-sa Daniela, dar ultima dată când am fost pe acolo era în 2014. Vă rog din sufletul meu să nu vă mai consumaţi şi nu vă mai gândiţi că e moartă. Vă rog, nu mă băgaţi pe mine în acest incident că nu vreau să fiu luat pe la DIICOT, dar aşteptaţi.

Luiza va veni acasă. Am curaj să fac pariu şi să garantez cu viaţa mea că Luiza nu e moartă şi va veni acasă.

Vă doresc tot binele din lume. Vă pup", a scris bărbatul care a trimis scrisoarea.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
cazul Caracal disparute caracal mama luiza melencu scrisoare mama luizei
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8744
RON
23 Oct
noapte 8 °
zi 23 °
Ultimele joburi adaugate
24 H