Scrisoarea care anunţă AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL

Scrisoarea reprezenta planurile-schita pentru trei razboaie mondiale, considerate necesare pentru a aduce o singura ordine mondiala.

30 oct. 2014, 16:09
Scrisoarea care anunţă AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL

Scrisoarea reprezenta planurile-schita pentru trei razboaie mondiale, considerate necesare pentru a aduce o singura ordine mondiala.

Scrisoarea lui Pike catre Mazzini

Este o eroare a crede ca, pentru o perioada scurta de timp, scriu cei de la ccocoon.ro, scrisoarea lui Pike catre Mazzini fost expusa in British Museum Library din Londra, si ca fost copiata de William Guy Carr, fost ofiter de informatii in Marina Regala Canadiana. British Library a confirmat in scris faptul ca un astfel de document nu a fost niciodata in posesia lor. Mai mult, in cartea lui, Satana, Printul Acestei Lumi, Carr include urmatoarea nota de subsol:

„Detinatorul Manuscriselor a informat recent autorul ca aceasta scrisoare nu este catalogata la British Museum Library. Pare ciudat ca un om cu cunostinte ca si Cardinalul Rodriguez, sa fi spus ca ERA acolo in 1925″.

Carr a aflat despre aceasta scrisoare de la Cardinalul Caro Y. Rodriguez de Santiago, Chile, care a scris Dezvaluitul Mister al Masoneriei.

A prezis momentul 11 septembrie şi Ebola. Detalii uluitoare despre AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL

Pana in prezent, nu exista dovezi concludente care sa demonstreze ca aceasta scrisoare a fost scrisa vreodata. Cu toate acestea, scrisoarea este larg cotata si subiect al multor discutii.

Urmatoarele sunt, aparent, extrase din scrisoarea care arata modul in care trei razboaie mondiale au fost planificate de multe generatii.

„Primul razboi mondial trebuie sa fie adus in scopul de a permite Illuminati sa rastoarne puterea tarilor in Rusia si de a face din aceasta tara o cetate a comunismului ateu. Divergentele cauzate de „Agenturi” (agenti) Illuminati intre Imperiile britanic si germanic vor fi folosite pentru a atata acest razboi. La sfarsitul razboiului, comunismul va fi construit si utilizat in scopul de a distruge alte guverne si in scopul de a slabi religiile.”

Cei care au studiat istoria vor recunoaste faptul ca aliantele politice din Anglia, pe de o parte si Germania, pe de alta parte, falsificate intre 1871 si 1898 de Otto von Bismarck, co-conspirator al lui Albert Pike, au fost contribuit la inceperea Primului Razboi Mondial.

„Al Doilea Razboi Mondial trebuie sa fie instigat profitand de diferentele dintre politici. Acest razboi trebuie sa fie purtat de fascistii si sionistii politici in asa fel incat nazismul este distrus si sionismul politic sa fie suficient de puternic pentru a institui un stat suveran Israel in Palestina . In timpul celui de-al Doilea Razboi, Comunismul International trebuie sa devina suficient de puternic pentru a echilibra crestinismul, care va fi apoi ingradit si tinut sub control, pana in momentul in care vom avea nevoie de el pentru cataclismul social final.”

Dupa acest al Doilea Razboi Mondial, comunismul a fost facuta suficient de puternic pentru a incepe preluarea guvernelor slabe. In 1945, la Conferinta de la Potsdam dintre Truman, Churchill si Stalin, o mare parte a Europei a fost pur si simplu predata Rusiei si,de cealalta parte a lumii, urmarea razboiului cu Japonia a contribuit la maturarea mareea comunismului in China.

Vine sfârşitul lumii. Când SE VA PRODUCE exact APOCALIPSA. Ce spun 18 oameni DE ŞTIINŢĂ

(Cititorii care sustin ca termenii nazismului si sionismului nu erau cunoscuti in 1871, ar trebui sa-si aminteasca ca Illuminati au inventat ambele aceste miscari. In plus, comunismul ca ideologie si ca expresie inventata, provine din Franta, din timpul revolutiei. In 1785, Restif a inventat fraza cu patru ani inainte ca revolutia sa fi izbucnit. Restif si Babeuf, la randul lor, au fost influentati de Rousseau – asa cum a fost si conspiratorul cel mai cunoscut dintre ei toti, Adam Weishaupt.)

Scrisoarea marelui mason Albert Pike ( grad 33), din anul 1871 despre razboaiele mondiale, primul si al doilea s-au intamplat intocmai…iata ce zice cum l-au planificat pe cel de-al treilea:

„Al Treilea Razboi Mondial trebuie sa fie instigat profitand de divergentele cauzate de ” Agentura” Illuminati, intre sionistii politici si liderii Lumii Islamice. Razboiul trebuie sa fie condus in asa fel incat islamul (Lumea araba musulmana) si sionismul politic (statul Israel) sa se distruga reciproc. [1] Intre timp, celelalte natiuni, o data in plus divizate pe aceasta tema vor fi constranse sa lupte pana la completa epuizare fizica, spirituala, morala si economica … Vom dezlantui Nihilistii si ateii si vom provoca un formidabil cataclism social care, prin toate grozaviile sale va arata in mod clar natiunilor efectul ateismului absolut, originea salbaticiei si a turbulentelor cele mai sangeroase. Apoi, peste tot, cetatenii, obligati sa se apere impotriva minoritatii revolutionarilor, ii vor extermina pe acei distrugatori ai civilizatiei, si multimea, deziluzionata de crestinism, al carei spirit deistic, din acel moment, va fi fara busola sau directie, doritoare de un ideal, dar fara stie incotro sa-si indrepte adoratia, va primi adevarata lumina, prin manifestarea universala a doctrinei pure a lui Lucifer, adus in cele din urma la vedere publicului. Aceasta manifestare va rezulta din miscare generala reactionara, dupa care va urma distrugerea atat a crestinismului cat si a ateismului, ambele cucerite si exterminate in acelasi timp.”

Intrebarea mare este, de unde stia Albert Pike, ca se va reuni Israelul la 1871, cand dupa holocaust nu mai spera nimeni ca evreii sa isi primeasca tara promisa inapoi?

Citeşte şi Avertisment teribil pentru Terra: va deveni de nelocuit până în anul 2100