Scrisoarea cutremurătoare lăsată de Cornelia Catanga pentru fiul ei: „Dacă mor, te voi lua cu mine”

Scrisoarea cutremurătoare lăsată de Cornelia Catanga pentru fiul ei. Cântăreaţă de muzică lăutărească a murit la 26 martie 2021, la vârsta de 63 de ani. În urma artistei au rămas soțul acesteia, Aurel Pădureanu, și fiul lor, Alexandru, pe care aceasta îl numea Andu.

10 mart. 2022, 23:55
Scrisoarea cutremurătoare lăsată de Cornelia Catanga pentru fiul ei: „Dacă mor, te voi lua cu mine”
Scrisoarea cutremurătoare lăsată de Cornelia Catanga pentru fiul ei

Scrisoarea cutremurătoare lăsată de Cornelia Catanga pentru fiul ei. Nici Aurel Pădureanu, nici fiul lor, nu şi-au revenit după moartea artistei şi îşi amintesc mereu de cea mai iubită femeie din viaţa lor.

Alexandru, băiatul mult dorit al regretatei cântăreţe de muzică lăutărească, nici nu vrea să meargă la mormântul mamei sale, deoarece consideră că artista nu se află acolo.

Scrisoarea cutremurătoare lăsată de Cornelia Catanga pentru fiul ei

Alex Alexandru Andu,

Mami te iubește sincer și necondiționat. Dacă mor, te voi lua cu mine, nu te voi lăsa în lumea asta mizeră plină de ură și multă perversitate, să te folosească drept paravan.

Nu uita că mami tău respiră prin tine, văd prin tine. Îmi este sete de tine în fiecare clipă. Vreau să ai o familie frumoasă, așa cum am avut o eu cu tati”, i-a scris Cornelia Catanga fiului său.

Citeşte şi: Fiul Corneliei Catanga își strigă durerea la mormântul artistei, la aproape un an de la moartea ei: „Răbufnesc în plâns până mi se face rău. Nu mai pot, nu mai pot!”

Aurel Pădureanu vrea să o dezgroape pe Cornelia Catanga

Aurel Pădureanu vrea să o dezgroape pe Cornelia Catanga şi să îi facă regretatei o lucrare monumentală la locul de veci. Pentru a-și pune planul în aplicare trebuie însă să o dezgroape pe regretata sa soție.

Artistul a primit aprobare pentru a o dezgropa şi a fi înmormântată așa cum și-a dorit regretata artistă. Aurel Pădureanu nu traversează acum cea mai bună perioadă financiară, mărturisind se va împrumuta pentru a putea să-i facă mormântul artistei așa cum ea și-a dorit.

Am reușit să iau aprobarea de la Sanepid și pe data de 15 o să înceapă lucrarea. Și o să fac lucrarea cu humă albă, pentru că așa a visat o distinsă doamnă, eu am vrut să o fac granit, cu marmură albă, că așa a visat-o, era veselă.

A visat o doamnă care mi-a spus că era extraordinar de veselă, probabil că morții știu ce se întâmplă și că mă lupt pentru treaba asta”, a declarat Aurel Pădureanu.