Scrisoarea emoţionantă a unei fetiţe de 12 ani care a învins cancerul. Ce mesaj le-a transmis altor copii bolnavi

O fetita britanica in varsta de 12 ani a infiintat un serviciu de sustinere a copiilor bolnavi de cancer, dupa ce ea insasi a invins aceasta boala de 2 ori.

22 apr. 2016, 05:48
Scrisoarea emoţionantă a unei fetiţe de 12 ani care a învins cancerul. Ce mesaj le-a transmis altor copii bolnavi

Fetitei din Cornwall i-a venit aceasta idee dupa ce a reusit sa se vindece de leucemie. „Stiu cat entuziasm creeaza primirea unei scrisori scrise de mana. Eu am fost in spital si, pentru ca mie mi-ar fi placut sa primesc asa ceva, m-am gandit sa daruiesc altora”, spune ea.

Leanna a scris mai mult de 80 de scrisori de cand a inceput proiectul, in ianuarie. Aceasta le transmite copiilor bolnavi sa nu renunte niciodata. Fetita spune ca isi doreste sa le aduca un zambet celor ce au nevoie.

Leanna a primit multe mesaje de multumire, printre care unul foarte emotionant. Acesta vine din partea mamei unei adolescente care spune ca scrisoarea este pastrata cu mare grija de fiica ei, care o tine aproape oriunde ar merge si o citeste ori de cate ori simte ca se afla intr-o situatie dificila.

Fetita foloseste un stilou special pentru a scrie scrisorile si incearca sa creeze mesaje personalizate pentru fiecare destinatar.