Scrisoarea impresionantă a unui medic: În clipa aceea, am uitat de meserie, am uitat de tot

Recent ieşit din operaţie,un medic, a primit o lecţie de viaţă incredibilă de la fratţorul geaman al fetiţei pe care a operat-o şi avea nevoie de o transfuzie de sânge.

15 dec. 2015, 12:11
Scrisoarea impresionantă a unui medic: În clipa aceea, am uitat de meserie, am uitat de tot

,,Azi am operat o fetita de 6 ani. Micuta avea nevoie de sange din grupa 0 negativ. Singura persoana pe care o putea ajuta in acest sens era fratiorul ei geaman.

In clipa aceea, parintii erau extrem de ingrijorati pentru ca nu stiau cum sa ii spuna micutului ca va fi injectat pentru a-si ajuta sora. Nu era usor sa ii spunem ca vom lua din sangele lui ca sa o insanatosim pe surioara.

Primul lucru pe care trebuia sa il fac era sa ii linistesc pe parinti ca totul va decurge bine cu conditia sa ne calmam. Le intelegeam perfect agitatia. Nu poti sa fii medic fara sa fii om, insa in astfel de moment trebuie sa dispara complet latura umana.

M-am tinut tare si m-am concentrat pe a-mi face bine treaba. Ca un PR adevarat, am stat de vorba cu micutul Jonathan si i-am spus ca va intra si el intr-o mica operatie, mult mai mica decat a surorii sale. I-am explicat ca este foarte important sa intelegea procesul recoltarii de sange pentru ca este o chestiune de viata si de moarte.

Citeşte continuarea pe teotrandafir.com