Scrisoarea sfâşietoare a unei neveste înşelate către amanta soţului. „Când am văzut acele muşcături de dragoste pe pieptul lui….”

Dincolo de durerea trădării, o femeie a găsit puterea și i-a adresat amantei soțului său o scrisoare. Înainte de a părăsi locuința familiei, ea i-a lăsat o scrisoare celei care i-a distrus căsnicia.

18 sept. 2017, 09:06
Scrisoarea sfâşietoare a unei neveste înşelate către amanta soţului. „Când am văzut acele muşcături de dragoste pe pieptul lui….”

Femeia și-a dat seama de infidelitatea soțului, după ce a observat mai multe mușcături pe pieptul său, scrie teotrandafir.com. Ea a publicat textul scrisorii pe contul său de socializare.

Citeşte şi Viaţa de cuplu: Factori care scad libidoul

Cuvintele unei femei trădate pentru amanta soțului ei

„Dragă Carla,

Mulțumesc foarte mult că ai lăsat acele urme de mușcături pe pieptul soțului meu, noaptea trecută. Chiar apreciez! Ne-ai eliberat pe mine și pe copiii mei!

Drept răsplată pentru serviciile tale, ți-l ofer pe soțul meu, ca să îl păstrezi! Dacă alegi să-ți revendici premiul, trebuie să afli câteva lucruri:
Trebuie să îl sprijini financiar. El va fi nevoit să le plătească copiilor mei pensie alimentară, la fel și mie, pentru că mi-am sacrificat ultimii zece ani din viață pentru această familie. Deci, să uiți de banii lui, draga mea, sunt toți ai mei!

Va trebui să-l îmbraci. Vezi tu, s-a petrecut o nebunie. Când a ieșit din duș și am văzut acele mușcături drăguțe de dragoste pe pieptul lui, a apărut din senin o gaură neagră gigantică în dormitorul nostru și i-a înghițit toate hainele. Cumpără-i niște pantaloni din piele, poate o lesă, orice vrei tu.

Va trebui să-ți iei adio de la fiecare weekend petrecut împreună. Acest timp va fi rezervat vizitelor supravegheate la copiii săi.

Citeşte şi A aflat înainte de NUNTĂ că viitorul soţ are o amantă GRAVIDĂ. Gestul ei a făcut înconjurul LUMII

Trebuie să-ți iei la revedere de la o viață sexuală adecvată. Vezi tu, știu că nu ai dormit cu el noaptea trecută. Încă de când s-a rănit la spate, acum cinci ani, penisul său nu a mai funcționat corect. Singura cale prin care el poate ajunge la excitare este prin intermediul pastilei albastre. Și, chiar și așa, nu vei avea mai mult de două, trei minute de intimitate. Așa că, pune=te pe baterii, drama mea. E o leziune nervoasă și nu poate fi rezolvată. Deci va trebui să te mulțumești cu ce ai.

El nu se va mai întoarce niciodată la mine. Nu-l voi primi înapoi și nu-l voi lăsa în casa mea. Avea un lucru minunat și a aruncat totul la gunoi pentru tine. Puteți încerca, dar mă îndoiesc sincer că veți avea ceea ce aveam noi.

Trebuie să accepți când te va învinovăți pentru toate astea. Vezi, mi-a spus, în timp ce cerșea iertarea mea cu lacrimi în ochi, că tu ai chicotit și ai spus „Sper ca soția ta să vadă mușcăturile mele”. Ei, bine, dorința ta s-a îndeplinit, draga mea. E supărat acum. Supărat foc pe tine!

(…) Am acceptat înfrângerea și te aplaud pentru că l-ai câștigat. E tot al tău.”, a scris femeia.