Scrisoarea SFÂŞIETOARE a unui copil de 10 ani: „Dragă Moş Crăciun, te rog să-l vindeci de CANCER pe TATA”

Ronnie Harris, un băieţel de 10 ani din Marea Britanie, nu vrea nimic pentru el de Sărbători. În schimb, micuţul ar da orice pentru ca tatăl lui să se vindece de cancer şi l-a implorat pe Moş Crăciun, într-o scrisoare, să facă această minune.

19 nov. 2013, 13:38

Când a descoperit scrisoarea fiului ei, Emma Harris a izbucnit în lacrimi. „Habar nu aveam de scrisoare. Făceam curăţenie în camera lui Ronnie şi am descoperit-o sub pat. M-a impresionat până la lacrimi. M-a durut sufletul când am văzut că un băiat de vârsta lui nu îşi doreşte niciun dar de Crăciun pentru el. Am început să plâng. Am fost atât de mândră că el s-a gândit numai la tatăl lui şi că vrea ca el să se vindece”, a povestit Emma extrem de emoţionată.

Povestea ei şi a soţului ei, Russel, a început în copilărie, de când aveau 3 ani şi locuiau pe aceeaşi stradă, în Ipswich. Se jucau împreună, mergeau la şcoală împreună, iar povestea lor de dragoste a început când erau adolescenţi. S-au căsătorit în 2010, dezvăluie Daily Mail.

Au doi băieţi, pe Ronnie, de 10 ani şi pe Lennie, de 6 ani şi o căsnicie fericită. Dar în urmă cu 8 ani, au primit o mare lovitură: Russel a aflat că are o tumoare malignă la cap şi că aceasta nu poate fi operată. Russel se simte din ce în ce mai rău, dar şi el, şi Emma, ca şi copiii lor se străduiesc să ducă în continuare o viaţă normală ca şi cum boala cumplită a lui Russel nu ar exista, scrie Daily Mail.

Citeşte şi Mituri despre cancer demontate

„Ronnie tratează cu atâta maturitate boala tatălui său … Când el nu se simte bine, Ronnie cheamă ambulanţa şi chiar a luat lecţii de gătit, la şcoală, pentru a îi prepara mâncarea tatălui său…”, a mai povestit Emma.

Dar scrisoarea pe care i-a trimis-o lui Moş Crăciun a fost suprema dovadă de dragoste adevărată faţă de tatăl lui aflat în suferinţă şi fără speranţă. Iată ce a scris minunatul băieţel:

„Dragă Moş Crăciun,

Anul acesta îmi doresc un singur lucru, unul special.

Tatăl meu suferă de o tumoare gravă la creier.

Te rog mult de tot să găseşti ceva care să-l vindece, să-l facă să se simtă mai bine, iar eu voi fi cel mai fericit băiat din lume.

Crăciun Fericit!

Al tău, cu sinceritate,

Ronnie Harris”…