Scrisoarea unei mame, care a murit din cauza cancerului, a impresionat o lume întreagă

O tânără mămică în vârstă de 36 de ani care a murit din cauza cancerului la sân,a impresionat o lume întreagă cu o scrisoare pe care le-a lăsat-o soţului şi fiicei sale. Bărbatul a făcut public mesajul soţiei sale pe pagina sa de socializare imediat după decesul femeii.

19 dec. 2015, 13:36
Scrisoarea unei mame, care a murit din cauza cancerului, a impresionat o lume întreagă

Heather McManamy a încetat din viață după ce și-a petrecut ultimele luni luptând împotriva cancerului la sân. Aceasta a lăsat în urmă o fetiță, pe Brianna, și pe soțul ei, Jeff. Heather a scris un mesaj pentru familia și prietenii ei în care le arată că nu au motive să se întristeze în urma decesului ei, potrivit click.ro care citează metro.co.uk.

„Am niște vești bune și niște vești proaste. Vestea proastă este că, aparent, sunt moartă. Vestea bună, dacă citești asta, este că tu cu siguranță nu ești (decât dacă ai wifi în viața de dincolo)”, își începe tânăra femeie scrisoarea. Ulterior, aceasta a fost publicată de soțul ei pe o rețea socială, la scurt timp după decesul ei.

„Da. Asta e nașpa. E atât de nasol că nu am cuvinte, dar sunt atât de al naibii de fericită că am trăit o viață atât de plină de iubire, bucurie și prieteni minunați. Sunt norocoasă să spun, cu sinceritate, că am zero regrete și că am consumat fiecare strop de energie pe care l-am avut, trăind viața la maximum. Vă iubesc pe toți și mulțumesc pentru această viață minunată”, afirmă femeia.

Heather îşi roagă prietenii să nu îi spună micuţei sale fiice că mama ei a plecat într-un loc mai bun, cu gândul că aceasta va crede că a părăsit-o.

 „Orice religie vă aduce confort, sunt fericită că aveți asta. Oricum ar fi, respectați faptul că noi nu suntem religioși. Vă rog, vă rog, vă rog nu îi spuneți Briannei că sunt în Rai. În mintea ei, acest lucru înseamnă că am ales să fiu în altă parte și că am părăsit-o”, a spus Heather. 

Mai mult, tânăra mămică insistă să facă cunoscut faptul că tot și-a dorit a fost să fie alături de micuța ei:

„În realitate, am făcut tot ce am putut să fiu aici cu ea, pentru că nu este nicăieri, NICĂIERI, unde aș vrea să fiu decât aici cu ea și cu Jeff. Vă rog nu o derutați și lăsați-o să creadă pentru o secundă că nu este adevărat. Pentru că eu nu sunt în Rai. Sunt aici. Dar nu mai sunt în corpul de căcat care s-a întors împotriva mea”.

Femeia vrea cu orice preț ca prietenii ei să se gândească la ea cu zâmbetul pe buze, nicidecum cu tristețe sau regret: „Energia mea, dragostea mea, râsetele mele, acele amintiri incredibile, sunt toate aici cu tine. Vă rog nu vă gândiți la mine cu milă sau tristețe. Zâmbiți, știind că ne-am distrat de minune împreună și că acele timpuri au fost MINUNATE. Urăsc, d******i, să întristez oameni. Mai mult decât orice, ador să fac oamenii să râdă și să zâmbească, așa că vă rog, decât să zăboviți asupra condițiilor tragice în care s-a încheiat povestea mea, râdeți la amintirle pe care le-am făcut împreună și la cât ne-am distrat”.


Tânăra îşi roagă prietenii ca după ce aceasta va muri, fiica ei să afle poveşti frumoase despre ea.

„Vă rog, spuneți-i Briannei povești, ca să știe cât de mult o iubesc și cât de mândră de ea voi fi întotdeauna (și faceți-mă să par muuult mai mișto decât sunt). Pentru că nu iubesc nimic mai mult decât faptul că sunt mămica ei. Nimic”.

Familia ei reprezenta totul pentru ea, sursa fericirii și iubirii, care păreau a fi nesecate în cazul lui Heather: „Fiecare moment cu ea era o fericire pe care nici nu mi-o puteam imaginea înainte ca ea să aterizeze în lumea noastră”.

Totuși, cel mai mult și-a dorit ca oamenii să nu spună despre ea că a pierdut lupta în fața cancerului: „Și nu spuneți că am pierdut în fața cancerului. Pentru că cancerul poate că mi-a luat aproape totul, dar nu mi-a luat niciodată iubirea sau speranța sau bucuria. Nu a fost o «bătălie», a fost doar viața, care este adesea brutal de aleatorie și nedreaptă, și pur și simplu asta este uneori. Nu am pierdut, la naiba. Felul în care am trăit ani de zile cu cancerul este ceva ce consider o victorie destul de mare. Vă rog să rețineți asta”.

Femeia a avut un mesaj şi pentru soţul ei, bărbatul pe care l-a iubit enorm. 

„Cel mai important, am fost incredibil de norocoasă să petrec mai mult de un deceniu cu iubirea vieții mele și cel mai bun prieten al meu, Jeff”.

Jeff a fost cel care a făcut-o pe tânără să creadă în dragoste adevărată și suflete pereche: „Dragostea adevărată și sufletele pereche chiar există. Fiecare zi era plină de umor și iubire cu Jeff de partea mea. Este în mod ingenu cel mai bun soț din univers. Prin tot căcatul meu cu cancerul, nu a ezitat niciodată atunci când atât de mulți oameni ar fi vrut să fugă”.

Soţul său a fost cel care i-a stat alături în cele mai grele momente.

„Chiar și în cele mai proaste zile pe care ți le poți imagina, am găsit o modalitate de a râde împreună. Îl iubesc mai mult decât iubesc viața însăși și cred cu adevărat că o iubire ca asta este atât de specială încât va trăi pentru totdeauna. Timpul este cel mai prețios lucru din lumea aceasta și să-mi fi împărțit viața atât de mult cu Jeff este ceva pentru care sunt incredibil de recunoscătoare. Te iubesc, Jeff”, a mai scris femeia. 

Citeşte şi Eveniment caritabil pentru Adelina, tânăra de 24 de ani care luptă cu cancerul VIDEO