Scrisoarea unei mame către fiul ei a devenit virală pe Facebook: „Dragul meu…”

Mama unui adolescent în vârstă de 13 ani s-a gândit să-i dea o lecţie fiului său care nu o mai asculta şi devenise tot mai rebel. Femeia i-a scris o scrisoare în care îi spunea că dacă se consideră deja un adult trebuie să se comporte ca atare. Scrisoarea a ajuns pe o reţea de socializare iar în scurt timp a devenit virală.

23 sept. 2015, 12:16
Scrisoarea unei mame către fiul ei a devenit virală pe Facebook: „Dragul meu…”

Estella Havisham se ocupă singură de creşterea fiului său în vârstă de 13 ani. Femeia spune că acesta începuse să o mintă în ceea ce priveşte temele şi devenise foarte rebel. Mai mult, băiatul i-a spus că se poate întreţine şi singur din banii pe care îi câştiga din postările de pe Youtube, conform babyunica.ro

Ajunsă la capătul răbdării, Estella s-a decis să-i dea o lecţie copilului său. Aceasta a scris o scrisoare în care îi cerea să se comporte ca un adult, dacă tot spune că nu mai are nevoie de ea.

„Dragul meu Aaron,
Din moment ce ai uitat că ai doar 13 ani și eu sunt mama ta, din moment ce susții că nu mai vrei să fii controlat, cred că este timpul să înveți ce este aceea independență. Și cum mi-ai spus de-atâtea ori că tu acum câștigi bani, îți va fi probabil foarte ușor să-ți răscumperi de la mine toate lucrurile pe care ți le-am cumpărat până acum și le folosești.
Dacă vrei acces la internet și electricitate din nou, va trebui să-ți asumi următoarele costuri :
Chirie- 430 de dolari
Electricitate-116 de dolari
Internet-21 de dolari
Mâncare- 150 de dolari.
De asemenea va trebui să duci gunoiul lunea, miercurea și vinerea, să faci curățenie și să dai cu aspiratorul. Va trebui să-ți faci curat în baie săptămânal, să-ți gătești singur și să-ți strângi masa. Dacă eviți vreuna dintre aceste responsabilități îmi vei plăti câte 30 de dolari de fiecare dată când voi nevoită să fac eu ceva în locul tău.
Dacă în schimb te decizi că vrei în continuare să fie copilul meu în loc de colegul meu de apartament, putem negocia termenii.
Cu dragoste,
Mama.”

A publicat scrisoarea pe Facebook, crezând că o poate vedea doar prietenii săi, însă a văzut-o toată lumea şi a devenit virala pe internet. Mulţi au criticat gestul femeii, însă au fost şi persoane care au apreciat. Femeia spune că scrisoarea sa a dat rezultate iar fiul ei i-a cerut iertare.

Citeşte şi Scrisoarea unei mame adresată Lumii