Scrisoarea unei soţii furioase către amanta soţului a devenit virală

O feemeie a aflat că soţul ei o înşală şi s-a gândit să posteze pe Facebook o scrisoare către amanta acestuia. Cuvintele ei au devenit virale.

24 mai 2016, 07:11
Scrisoarea unei soţii furioase către amanta soţului a devenit virală

„Mulţumesc, Jennifer,

Că ai lăsat urme pe pieptul soţului meu noaptea trecută. Nu, serios, chiar îţi mulţumesc. Nici nu îţi dai seama din ce coşmar ne-ai scos pe mine şi pe copiii mei. Vreau să te răsplătesc pentru serviciile tale şi ţi-l ofer cu drag pe soţul meu. Înainte să îţi accepţi premiul, te rog să ţii cont de următoarele reguli:

1. Va trebui să îl susţii financiar. Spun asta pentru că avem doi copii împreună (dar ştiai asta deja), iar asta înseamnă că va trebui să renunţe la mare parte din câştigurile lui pentru a-i susţine aşa cum merită. Te rog să nu uiţi că, din moment ce în ultimii 11 ani mi-a cerut să stau acasă şi să cresc copii, va trebui să îmi plătească şi mie pensie alimentară. Uită, deci, de banii lui, deoarece vor fi ai mei.

2. Trebuie să îi asiguri o garderobă nouă. Vezi tu, după ce a ieşit din duşul nostru (acum e al meu) azi dimineaţa, ud tot, i-am descoperit semnele dragostei tale. Fix în acel moment, o gaură neagră uriaşă a apărut în casa noastră şi i-a înghiţit toate hainele. În aceste condiţii, va veni la tine aproape aproape dezbrăcat (norocoaso). Partea bună este că îl poţi îmbrăca aşa cum vrei. Fă-ţi de cap şi cumpără-i o lesă sau o rochie drăguţă dacă tot sunteţi la acest capitol.

3. Va trebui să renunţi la el în weekend. Acest timp trebuie pus deoparte, pentru ca el să-şi viziteze copiii. Din moment ce a recunoscut în faţa mai multor oameni că eşti doar ‘o beţivă toantă pe care a cunoscut-o într-o casă de toleranţă’, nu vei avea voie să participi la aceste vizite, pentru siguranţa copiilor mei. Doar ca să ştii, acesta este şi motivul pentru care el va avea dreptul la vizite limitate sau chiar supravegheate. Până la urmă, ce căuta într-o casă de toleranţă?

4. Nu veţi avea o viaţă sexuală normală. Da, ştiu că nu aţi făcut dragoste aseară. De când s-a rănit la spate acum 4 ani, bărbăţia lui nu mai funcţionează bine. Păcat pentru tine, deoarece până atunci aveam parte de cel mai bun sex şi făceam dragoste tot timpul. Apropo, sper că ştii că această problemă nu poate fi rezolvată. Este o afecţiune a nervului, nu ai ce să faci!

5. Nu mi-l vei înapoia! Nu îl voi primi înapoi! A comis-o când te-a atins. Am fost o soţie bună şi avea parte de un lucru bun. Nu fi surprinsă dacă nu te ridici la nivelul meu, nu ai nicio şansă să o faci şi te va face să te simţi îngrozitor pentru asta.

6. Te va învinovăţi pentru aceste lucruri. Mi-a spus, cu lacrimi în ochi, că i-ai spus chicotind: sper că soţia ta va vedea asta. Nu ştiu dacă ai făcut aşa sau nu, nici nu-mi pasă. Cu toate acestea, dacă ai făcut-o, dorinţa ta s-a îndeplinit. Am văzut muşcăturile şi m-am enervat. Este atât de nervos că ai făcut acele comentarii, că atunci când l-am lovit, mi-a cerut scuze. Da, ştiu că violenţa nu rezolvă nimic şi până acum nu am lovit pe nimeni. Cu toate acestea, nu îmi pare rău că am făcut asta şi facă aş putea da timpul înapoi, aş fi ţintit mai jos, nu peste faţă.

Mai multe detalii, pe divahair.ro