Scrisoarea unei tinere dezamăgite de ruperea USL: Iohannis, de la speranţă la dezamăgire

O tânără în vârstă de 30 de ani din Sibiu a postat pe rețeaua de socializare Facebook o scrisoare deschisă adresată lui Klaus Iohannis.   

09 sept. 2014, 12:42
Scrisoarea unei tinere dezamăgite de ruperea USL: Iohannis, de la speranţă la dezamăgire

Tânăra își exprimă dezamăgirea față de ruperea USL și alianța cu PDL, afirmând că de la „un câștig pentru lupta împotriva regimului Băsescu”, liderul PNL a devenit „o mare dezamăgire”.

De asemenea, tânăra este de părere că românii nu îl vor vota pe Iohannis deorece dacă acesta va câștiga, PDL se va întoarce la putere după doar doi ani de când a fost înlăturat de la conducerea țării. Totodată, îi reproșează lui Iohannis că prin alianța cu PDL a făcut un mare compromis, ceea ce dovedește faptul că primarul Sibiului este neamț doar cu numele, deoarece „nemții nu fac compromisuri”.

„Spune-mi ce prieteni ai ca să îți spun cine ești”, zice-o vorbă din popor. Cu tristețe îți spun că noul anturaj nu te flatează deloc. Cum crezi că poți avea șanse să ajungi președintele României, dacă te înconjori de persoane precum Vasile Blaga, Cătălin Predoiu, Roberta Anastase sau Adriean Videanu?”, mai scrie tânăra în scrisoarea ei.

Textul integral al scrisorii poate fi citit aici


loading...
Partenerii noștri