Scrisoarea unui băieţel de 10 ani a devenit virală. Copilul cere sfaturi de la un CEO pentru a-şi fonda o companie aeriană

Publicat: Marţi, 12 Martie 2019 16:23 // Actualizat: Marţi, 12 Martie 2019 16:27 // Sursa: romaniatv.net

Băieţelul, pe nume Alex Jacquot, visa să îşi fondeze propria companie aeriană, aşa că nu a stat pe gânduri, şi a decis să apeleze la chiar la CEO-UL Alan Joyce pentru sfaturi.

"Vă rog să mă luaţi în serios", i-a scris el lui Joyce în scrisoare, în calitate de fondator al viitoarei companii aeriene "Oceania Express".

El l-a asigurat pe CEO-ul de la Qantas că a început deja să se ocupe de unele aspecte privind compania, cum ar fi tipurile de avioane de care va avea nevoie sau sau serviciile de catering, însă nu ştie cum să procedeze. "Văzând că sunteţi CEO-ul Qantas, m-am gândit să vă întreb", a explicat el în scrisoare, informează Agerpres.

Spre surprinderea tuturor, Joyce i-a răspuns băieţelui şi s-a declarat chiar de acord să se întâlnească pentru a-i da sfaturi.

În răspunsul său, CEO-ul de la Qantas i-a mulţumit lui Alex pentru că a luat legătura cu el, menţionând că "a auzit zvonuri despre intrarea unui alt competitor pe piaţă".

El a adăugat că, de regulă, nu oferă sfaturi concurenţilor, dar că va face o excepţie "pentru că şi eu eram odată un băiat mic, foarte curios despre zbor şi despre toate posibilităţile sale", potrivit Agerpres.

Alex a povestit postului de radio de la Sydney 2GB că a fost "atât de entuziasmat" după ce a primit răspunsul, încât a alergat în jurul casei timp de 10 minute, fără a-i veni să creadă.

Mama lui a declarat pentru publicaţia The Australian că au fost deja stabilite detaliile întâlnirii.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Alan Joyce baiat CEO companie aeriană copil înfiinţare companie aeriană
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8730
RON
23 Oct
noapte 6 °
zi 23 °
Ultimele joburi adaugate
24 H