Angajaţii combinatului din Slobozia au protestat pentru că nu şi-au primit salariile VIDEO

Peste 300 de angajaţi ai combinatului chimic din Slobozia au ieşit vineri în stradă. Oamenii sunt supăraţi că 700 de salariaţi ai combinatului vor rămâne şomeri din cauza creşterii preţului la gazele naturale şi energie. Mai mult, angajaţii se plâng că nu şi-au mai primit salariile de două luni.

07 iun. 2013, 08:15
Angajaţii combinatului din Slobozia au protestat pentru că nu şi-au primit salariile VIDEO

Salariaţii combinatului de îngrăşăminte chimice din Slobozia sunt foarte supăraţi pentru că 700 din cei 850 de muncitori riscă să rămână şomeri, din cauza liberalizării preţurilor la gaze naturale şi energie electrică, informează România TV.

Acestea se vor scumpi până în octombrie 2014 cu 160%. Oamenii se tem că în aceste condiţii contractul de muncă, care le expiră pe 1 iulie 2013, nu le va mai fi reînoit, rămânând astfel fără locuri de muncă. Marea majoritate a salariaţilor sunt singurii care muncesc în familie, iar combinatul este singurul angajator din oraş.

Oamenii sunt nemulţumiţi şi de faptul că nu îşi mai primesc salariile de două luni. Dacă cererile lor nu vor fi rezolvate, salariaţii ameninţă că vor picheta sediul Guvernului.