Se acordă noi beneficii pentru angajaţi! Ce sunt "tichetele" pentru sănătate şi cum se folosesc

Publicat: Miercuri, 12 Iunie 2019 17:56 // Actualizat: Miercuri, 12 Iunie 2019 17:56 // Sursa: romaniatv.net

Se acordă noi beneficii pentru angajaţi! Ce sunt "tichetele" pentru sănătate şi cum se folosesc. Veşti bune pentru angajaţi, după ce numeroase companii au început să ifere noi beneficii la angajare. Vezi în rândurile de mai jos ce sunt tichetele pentru sănătate şi cum se folosesc.

Se acordă noi beneficii pentru angajaţi! Ce sunt "tichetele" pentru sănătate şi cum se folosesc. Problemele legate de dificultatea de a găsi și menține angajații determină companiile să ofere pachete salariale cât mai atractive. Una dintre facilitățile pe care companiile le oferă sunt abonamentele la clinicile medicale, după ce regimul fiscal al acestora a devenit unul foarte avantajos pentru firme.

Veste bună pentru angajaţii români. Valoarea tichetului de masă ar putea creşte la 20 de lei 

Se acordă noi beneficii pentru angajaţi! Ce sunt "tichetele" pentru sănătate şi cum se folosesc. După ce asigurările de sănătate au beneficiat de facilități fiscale, guvenul a decis că și abonamentele la clinicile private, acordate angajaților, să beneficieze de scutiri de taxe. Conform legii (177/2017) sunt scutite "de impozitarea pe venitul din salarii abonamentele de sănătate suportate de angajator dacă au o valoare maxima de 400 euro pe an (33,3 euro pe luna)".

Achiziționarea unui abonament de sănătate ține strict de decizia angajatorului, acest lucru nefiind o obligație, scrie dcbusiness.ro.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
angajaţi angajatori spital tichete tichetele pentru sanatate
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7834
RON
21 Feb
noapte 3 °
zi 9 °
Ultimele joburi adaugate
24 H