Trafic intens pe Valea Prahovei, pe sensul spre Bucureşti, duminică. Se circulă deviat şi dinspre mare UPDATE

CentrulINFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, duminică la ora 14, traficul rutier este intens pe DN1, pe Valea Prahovei, pe sensul demers către Bucureşti. Se circulă în coloană de la ieşirea din Predeal până în Buşteni.

18 sept. 2016, 05:38
Trafic intens pe Valea Prahovei, pe sensul spre Bucureşti, duminică. Se circulă deviat şi dinspre mare UPDATE

Pe DN7 , pe Valea Oltului, în preajma lucrărilor care se execută lapodul peste pârâul Meghiş (în zona Turnu Spart), între localităţile sibiene Boiţa şi Lazaret, nu au apărut, până la ora publicării acestei ştiri, probleme semnificative (pentru că traficul de mărfuri este redus, iar autoturismele care aşteaptă la semafor demarează mai repede decât autotrenurile).

În schimb, tot pe DN7, se circulă în coloană în zona Bascov-Valea Ursului, pe sensul de mers Râmnicu-Vâlcea – Piteşti, deoarece unii conducători auto încetinesc mai mult decât este necesar sau chiar opresc la o trecere la nivel cu o cale ferată închisă.

Astăzi, pe DN7C-Transfăgărăşan, până la ora 15:00, se desfăşoară un maraton între kilometrii 108 (cabana Capra) şi 130 (Bâlea-Cascadă). Circulaţia rutieră nu este oprită, însă le recomandăm conducătorilor auto să fie prudenţi când depăşesc sportivii.