Unde poţi petrece Halloween-ul în Bucureşti

Cluburile bucureştene promit şi pentru acest an petreceri "sângeroase" cu ocazia sărbătorii de Halloween. Unele cluburi îşi atrag clienţii de Halloween cu concerte, alţii promit să le premieze costumele cele mai interesante, în timp ce alţii pregătesc şampanie şi shot-uri gratuite.

25 oct. 2012, 11:28
Unde poţi petrece Halloween-ul în Bucureşti

În acest an, sărbătoarea de Halloween va începe mai deveme, cele mai multe cluburi oferind evenimente „groaznice” începând cu data de 26 octombrie. Unele cluburi s-au gândit şi la cei care sunt mai conservatori şi vor să petreacă în aceiaşi zi cu americanii, drept pentru care organizează petrecerile chiar miercuri, în data de 31 octombrie.

Administratorii cluburilor promit „decoruri de îngheaţă sângele în vene”. „Pregătiţi-vă costumele, machiajul şi accesoriile, pentru că vă aşteaptă cel mai tare weekend din acest an. Mai mult, la miezul nopţii, atât în noaptea de 26 spre 27 octombrie, cât şi în cea de 27 spre 28, oferim şampanie şi shot-uri Dracula din partea casei, iar intrarea este liberă”. Aşa sună invitaţia pentru petrecerea de Halloween în Shakespeare Cafe&Bar.

Halloween la Palatul Bragadiru

La Palatul Bragadiru, în data de 27 ocombrie, va avea loc cea de-a treia ediţie a evenimentului „Halloween or not… We Party”. Petrecerea „groaznică” va avea loc în crama Palatului Bragadiru.

„Crama Palatului Bragadiru va fi lăcașul exploziei lumii de dedesubt. Wonder Underworld vă îmbie să vă costumați cât mai „creepy” sau mai funny, sau cum vreți voi, să vă acomodați cu păianjenii, scheleții și alte măști ale spiritelor din decor și să încingeți tălpile pe muzica DJ-ilor Mauss, Mihai Amatti, Prâslea și Piticu. Preţul unui bilet este 30 de lei” informează morganizatorul evenimentului Lollipop Events.

Petrecere pentru maniaci de Halloween are loc şi la club Tephra. „Decorurile şi măştile vor fi la locul lor, make-up artistul are feţe noi, de speriat, gata să le aplice. De asemenea, în cadrul evenimentul va avea loc un concurs de scobit dovleci, cu dovleci din partea casei. Intrarea este liberă”, informează evenimente-bucuresti.ro.

Halloween la Hard Rock Cafe

„În cea mai infricoşătoare noapte a anului, nu e bine să stai singur în casă. Aşa că ia-ţi prietenii, costumează-te cât mai original şi vino la Hard Rock Cafe pentru o super petrecere de Halloween”. Aşa sună invitaţia Hard Rock Cafe. În cadrul evenimenului, Alin Văduva (câştigatorului locului 2 la prima editie X Factor) şi Cristina Vasiu (finalista de la Vocea Romaniei) vor interpreta hit-urile unor celebri cântăreţi internaţionali. De asemenea, cele mai frumoase costume vor fi premiate, iar intrarea la Hard Rock Cafe costă 25 de lei.

Halloween la Sala Polivalentă

Cei are nu au chef să meargă în club de Halloween au posibilitatea să meargă la un concert la Sala Polivalentă. Anul acesta, pentru Halloween au fost pregătite muzică, proiecţii de film, lumini şi decoruri de poveste, alături de unii dintre cei mai cunoscuţi artişti autohtoni şi de peste hotare, potrivit metropotam.ro.

Numele confirmate pentru marea petrecere sunt: Rockwell (Shogun Audio | UK), Coma (RO), Shadowbox (RO), Tremour (RO), Flesh Rodeo (RO)..etc. Preţul unui bilet este de 45 de lei.

Halloween pentru copii

Pentru prima dată copii au ocazia să petreacă de Halloween, în AFI Palace Cotroceni, în parcul de diatracţii Zorky’s Planet.

Vineri, 26 octombrie, începând cu ora 17.00, copiii sunt aşteptaţi, mascaţi în cele mai simpatice şi înfricoşătoare costume, să se distreze şi să participe la concursuri. De data aceasta, pentru a asigura atmosfera de Halloween, Zorky şi Zorkytza, mascotele parcului de distracţii, le-au invitat la petrecere pe cele mai înspăimântătoare creaturi, conduse de însăşi Prinţesa Monster (MC-ul) şi animate de DJ Wanda.

Timp de trei ore, copiii se vor întrece la diverse probe, se vor amuza şi vor primi premii.