Se apropie luna cadourilor. Ce alegem anul acesta pentru cadourile de Crăciun? 

Gift Express dedică o categorie aparte de cadourile de Crăciun. Aveți de ales între cele clasice și până la cele complexe cu bunătăți incluse. 

10 nov. 2021, 15:02
Se apropie luna cadourilor. Ce alegem anul acesta pentru cadourile de Crăciun? 

Cadourile de Crăciun dau mereu bătăi de cap dacă nu ştii unde să le cauţi. Pandemia poate că a schimbat multe, însă unele lucruri au rămas la fel, o demonstrație a faptului că tradițiile ne plac. Nu am mai avut târguri de sărbători, nu am mai avut sărbători în tihnă ca odinioară și sub impactul vremurilor actuale s-au schimbat multe. Anul acesta însă pare mai promițător. Ați pregătit cadourile de sărbători?

Cadouri de Crăciun – ce alegem, de unde alegem 

De regulă, când vine vorba despre cadouri Craciun ținem cont de specificul locului, de relația pe care o avem cu cei, cel/cea căruia îi înmânăm un cadou, de context de asemenea – dacă este vorba de cadouri pe care le oferim la petrecere în cadrul firmei sau sunt cele pe care le ascundem sub brad, pentru cei dragi. Oricum ar fi, veți găsi la Gift Express tot felul de cadouri. 

De preferat să vă alegeți ca sursă de shopping un magazin de nișă, pentru că acolo sunt mai multe șanse să găsiți acea varietate de cadouri, așa cum vă doriți. De la cele pentru bărbați la cele pentru femei sau copii, specifice pentru anumite ocazii și până la coșurile cadou veți găsi tot felul de sugestii, care să se plieze perfect și pe bugetul vostru. 

Inspirați-vă de la Gift Express 

Gift Express dedică o categorie aparte pentru cadourile de Crăciun. Iar aici aveți de ales între cele clasice, cum sunt aranjamentele, obiectele decorative și până la cele complexe cu bunătăți incluse. 

Globul mare de sticlă este printre favorite. Este acel obiect pe care îl scoatem an de an din sertare și îl expunem în decorul de Crăciun. Unele variante sunt cu zăpadă, altele sunt și muzicale. Cei mici le adoră, cei mari sunt prinși că într-o plasă a nostalgie privindu-le. Oricum ar fi, nu sunt șanse să dați greș cu un astfel de cadou. Puteți alege pe cele cu figurine în interior sau cu mesaje. În recenta colecția de cadouri sunt variante cu îngerași. 

Coronițele sunt și ele trecute pe lista de cadouri atractive. Au rol decorativ și practic, căci cui nu îi surâde ideea de a orna și ușa de la intrare sau chiar zona ferestrei. Iar pentru asta o coroniță poate fi perfectă. Veți putea alege pe cele cu ren sau flori. 

Decorațiunile ce devin cadouri 

La fel de bine vă puteți orienta spre decorațiunile de Crăciun drept cadouri. Vor fi potrivite pentru mame, pentru soacre sau pentru oricine la care veți merge invitați la masa de sărbători. Și de această dată Gift Express ne încântă. Vine cu propuneri colorate, iar roșul este desigur în cap de listă. 

Figurine, flori criogenate, aranjamente cu lumânări sunt câteva dintre idei. Dacă sunteți ingenioși și alegeți un obiect ce se încadrează perfect în povestea Crăciunului din casă invitatului vostru cu atât mai bine. Remarcăm și în rândul românilor – o idee preluată din străinătate – de a decora în living sau acolo unde este bradul, cu un decor complex. Unii preferă seturile de trenulețe, alții mici decorațiuni care creează orașul parcă însuflețit, în miniatură. Alegeți îngerașii visători sau omuleții de zăpadă. 

Cadourile personalizate 

Aproape orice cadou veți alege din cele existente la Gift Express vor putea fi personalizate cu mesaj gravat sau pictat. La fiecare comandă efectuată aici primiți cadou ambalarea, transport rapid și gratuit dacă depășiți suma de 300 de lei. 
Comandați online sau telefonic. Uitați de forfota obositoare din magazine și de problema traficului. Anul acesta veți fi mai practici dacă veți căuta online cadourile de care aveți nevoie pentru cei dragi. Descoperiți întreaga oferta la giftexpress.ro.