Se caută mii de șoferi și agenți de pază în Europa. Salarii lunare cuprinse între 1.900 și 3.200 de euro

Un oraș din Europa este în căutare de șoferi și agenți de pază. Salariile oferite sunt de luat în considerare, pornind de la aproape 2.000 de euro lunar.

21 feb. 2023, 23:14
Se caută mii de șoferi și agenți de pază în Europa. Salarii lunare cuprinse între 1.900 și 3.200 de euro
Un oraș din Europa angajează mii de șoferi

Ofertă de muncă în Europa. Parisul caută să angajeze mii de șoferi, deoarece se pregătesc pentru găzduirea Jocurilor Olimpice din 2024. Salariile sunt destul de mari, începând de la 1.900 de euro și ajung până la peste 3.000 de euro pe lună, potrivit fanatik.ro.

Cea care face angajările este Regia Pariziană de Transporturi (RATP) care se pregătește cu un an jumate înainte de competiție. Se caută aproximativ 6.000 de persoane, potrivit unui anunț făcut de președintele său, fostul premier Jean Castex.

Citește și: Te angajează pe loc, salarii de la 1700 la 3000 de euro. Bonus, vizitezi gratis toată Europa

Acesta a transmis că RATP face tot ce se poate ca serviciile de transport să fie pe măsură pentru viitoarele evenimente sportive, care vor începe cu Cupa Mondială de rugby din septembrie și octombrie 2023 și continuă în 2024.

„Vom face totul pentru a fi pregătiţi la Cupa Mondială de rugby din septembrie şi octombrie anul acesta şi, mai ales, pentru Jocurile Olimpice şi Paralimpice din 2024. Principala problemă întâmpinată de RATP este legate de dificultăţile de angajare”, a spus Jean Castex.

Finalul anului trecut a fost catastrofal pentru regia de transport din Paris, un sfert din patru fiind nefuncțional. Traficul cu metrolul a scăzut cu circa 20%, iar oficialii au decis să fie luate măsuri pentru ca serviciile de transport să fie restabilite la un nivel aemănător celui de dinainte de pandemia de coronavirus.

Citește și: Ford se pregătește de noi concedieri în Europa. Aproximativ 4.000 de angajați își vor pierde locul de muncă

Demisiile și dificultățile de recrutare de nou personal potrivit au devenit un obstacol major. Autoritățile de la Paris vor să angajeze 2.700 de de șoferi de autobuz, 400 de conductori de metrou și 700 de angajați de stații.