Se caută talente pentru spectacole naţionale şi internaționale

Publicat: Luni, 06 Aprilie 2015 23:07 // Actualizat: Luni, 06 Aprilie 2015 23:07 // Sursa: romaniatv.net

Federația de Artă, Muzică și Sport, acreditată de Camera Deputaților (Parlamentul României) și Parlamentul European, a dat startul Olimpiadei de Primăvară Online, în cadrul căreia și-a propus să descopere, să îndrume, să promoveze și să lanseze tineri talentați și nu numai.

"Există foarte mulți tineri în România care sunt talentați, însă nu găsesc prilejul să-și demonstreze aptitudinile speciale. Considerăm că această Olimpiadă de Primăvară reprezintă o bună oportunitate să ne descoperim talentele, iar câștigătorii vor avea ocazia să ne reprezinte la spectacole naționale și internaționale. Partea frumoasă este că aceștia nu vor trebui să străbată toată țara pentru a participa la audiții, ci este suficient să ne transmită materialele pe e-mail sau Facebook, iar acestea vor fi postate și jurizate", declară Cristian Munteanu, președintele Federației Artă, Muzică și Sport.

Cei selecționați vor fi premiați la Gala Laureaților, care va avea loc în data de 21 iunie 2015, și vor reprezenta România în concursuri și spectacole naționale și internaționale.

Organizatorii au pregătit mai multe secțiuni, în care participanții se pot înscrie la două sau mai multe secțiuni, după cum urmează: muzică ușoară, populară, etno, doine, balade, romanțe, clasică, religioasă, karaoke, rock, folk, hip-hop, jazz, country, instrumenală, dans, teatru, poezie, pictură, desen, sculptură, grafică, caricatură, foto-video, umor, poezie, ecologie, modeling sau sport.

Pentru înscriere, tinerii talentați trebuie să trimită materialele (audio, video, inclusive link de Youtube și poze în format jpg), până la data de 1 iunie a.c., la adresa [email protected] și acestea vor fi postate pe pagina de eveniment https://www.facebook.com/events/1584021268506985/, pentru a fi notate de juriu.

Juriul va fi format din compozitori, realizatori radio-TV, interpreți consacrați, ziariști, profesori de specialitate, precum și reprezentanți ai organizatorilor, dar și votul comunității Facebook. Juriul va ține cont de calitatea interpretării, calitățile vocale, mișcarea scenică, precum și de vestimentație și de creații artistice.

Notele juriului vor fi afișate pe pagina Federației de Artă, Muzică și Sport, în data de 3 iunie 2015, iar premierea câștigătorilor se va face în cadrul Galei Laureaților, din data de 21 iunie 2015.

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
07 apr 02:09
...Online, în cadrul căreia și-a propus să descopere, să îndrume, să promoveze și să Citește mai departe… Citeste mai mult Source:: ...
06 apr 23:22
...de Primăvară Online, în cadrul căreia și-a propus să descopere, să îndrume, să promoveze și să Citește mai departe…   ...
06 apr 23:16
...Online, în cadrul căreia și-a propus să descopere, să îndrume, să promoveze și să Citește mai departe… : Se caută talente pentru spectacole naţionale şi internaționale ...
1
EUR
4.7354
RON
18 Sep
noapte 13 °
zi 20 °
Ultimele joburi adaugate
24 H