Se cunosc echipele calificate matematic în şaisprezecimile Europa League

Sevilla, Basel, Celtic, Espanyol şi Manchester United au obţinut, joi seara, calificarea în şaisprezecimile de finală ale Europa League la fotbal.

08 nov. 2019, 12:30
Se cunosc echipele calificate matematic în şaisprezecimile Europa League

EUROPA LEAGUE 2019. Sevilla, multiplă câştigătoare a competiţiei, s-a impus cu 5-2 pe terenul echipei luxemburgheze F91 Dudelange, prin dubla lui Dabbur şi tripla lui Munir.

Basel a trecut cu 2-1 de Getafe.

Celtic a câştigat la Roma, în meciul cu Lazio, scor 2-1. După o victorie in extremis obţinută în tur, scoţienii au dat lovitura în final şi pe Olimpico, prin golul lui Ntcham (90+5). Ciro Immobile (7) a deschis scorul pentru Lazio, la care Ştefan Radu nu a făcut parte din lot, dar James Forrest a restabilit egalitatea (38).

Citeşte şi EUROPA LEAGUE 2019. Cum se califică CFR Cluj în primăvara europeană şi câţi bani le intră în conturi

Espanyol a surclasat-o pe Ludogoreţ Razgrad cu 6-0, profitând de faptul că echipa bulgară a evoluat mult timp în 9 oameni. Dragoş Grigore nu a făcut parte din lotul campioanei Bulgariei, Cosmin Moţi a fost rezervă, iar Claudiu Keşeru a fost înlocuit în min. 39.

Manchester United a dispus cu 3-0 de Partizan Belgrad, prin golurile lui Greenwood, Martial şi Rashford.

AZ Alkmaar a surclasat-o pe FC Astana cu 5-0, în deplasare, internaţionalul român Dorin Rotariu jucând 71 de minute la campioana Kazahstanului.

Wolverhampton Wanderers a învins-o pe Slovan Bratislava cu 1-0, printr-un gol marcat de mexicanul Raul Jimenez (90+2).

Standard Liege, fără românul Denis Drăguş în lot, a câştigat in extremis cu Eintracht Frankfurt, scor 2-1, graţie golului semnat de Maxime Lestienne (90+4).

Şi Borussia Moenchengladbach a câştigat dramatic cu AS Roma, 2-1, golul victoriei fiind reuşit de Marcus Thuram (90+5).