Se dă drumul la căldură! RADET Bucureşti începe probele duminică noapte

Publicat: Duminică, 27 Octombrie 2019 10:22 // Actualizat: Duminică, 27 Octombrie 2019 10:22 // Sursa: romaniatv.net

RADET Bucureşti anunţă că vor începe probele la cald pentru Capitală, duminică noaptea, la ora 23.00.

Cum zilele următoare au fost anunţate temeraturi scăzute, RADET a hortărât să înceapă problele pentru căldură. Potrivit legii, furnizarea agentului termic pentru încălzire va fi făcută în momentul în care se înregistrează, timp de 3 zile consecutiv, între orele 20.00-6.00, valori medii zilnice ale temperaturii aerului exterior de +10º C sau mai mici.

"Acţiunea se derulează progresiv, având în vedere dimensiunile sistemului de termoficare şi numărul mare al consumatorilor. Probele la cald se vor desfăşura astfel încât, pe măsură ce temperatura exterioară scade, toţi consumatorii să beneficieze în condiţii normale de furnizarea agentului termic pentru încălzire", arată RADET.

Românii vor îngheţa de frig în case, la iarnă. Autorităţile nu iau nicio măsură

Încă de la începutul lunii octombrie, RADET a început să furnizeze căldură la cerere spitalelor, şcolilor, grădiniţelor, căminelor de bătrâni, precum şi tuturor celorlalte instituţii publice care au solicitat acest lucru.

Asociaţiile de proprietari care doresc amânarea furnizării agentului termic pentru încălzire pot solicita în scris, prin reprezentanţii legali, la registratura RADET din str. Cavafii Vechi nr. 15, la secţiile de termoficare de sector, sau prin e-mail la adresa [email protected]

Dispeceratele RADET şi echipele de intervenţie funcţionează în regim permanent pentru soluţionarea oricăror probleme apărute în teren. Pentru informaţii suplimentare, bucureştenii au la dispoziţie numerele de telefon 031.94.42 şi 0800.820.002.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Bucureşti căldură căldură RADET RADET se dă drumul la căldura
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8418
RON
12 Jul
noapte 18 °
zi 34 °
Ultimele joburi adaugate
24 H